Jaunuolius į gatvių gaujas gena ir karių genas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2009-06-10 23:24
Mano nuomone tai karas toks pat naturalus dalykas kaip ssseksas Istisus tukstancius metu zmones kariavo o dabar 60 metu nekariaujabet taip tikrai ilgai nesilaikys daznai matyti is zmogaus jei jy mokykloj visi skriaudzia musa tai aisku kad jis neturi to maoa geno nes nera karys o yra evoliucijos klaidasu per daug bobisku genu o tie kurie skriaudzia tokius jie daznai buna agresyvusi ir isties butu puikus kariai bet kariaut negalima tai uztat ir priejom iki GEjU paradu,demografinio sprogimo, maisto trukumo,vyrisko geno nykimo,Situacija pasitaisytu jei vel pradetu zmones kariaut taciau jei pradetu ateitu pasaulio pabaiga tad cia labai idomi situacija musu laukia
HiTech 2009-06-11 02:03
Tai kaiptik tuos "karius" pavadino zmonemis su geno defektu Ir daznai tie "kariai" 1vs1 bijo mustis, su sau lygeverciais o saugus jauciasi tik kai 10 draugeliu uz nugaros stovi... Ir jie labai puikiai jaucia, o gal netgi ir mato zmones kurie "neturi" to geno, arba yra fiziskai silpnesni, ir nesugeba jiems pasipriesinti. O i gaujas burtis skatina nuo mazens traumuojamas vaiko mastymas. Dazniausiai asociali seima, skurdas, kartais net badas. O su draugais ziurek prisigeria, kazka pavagia, sumusa, tai ir smagu ir pinigu pasidaro, tai ir pripranta gaujom vaiksciot Ir siaip jei jau "kariai" butu, tai apie kariuomene galvotu, o dabar jos bijo kaip velnias kryziaus, nes prisiklause pasaku apie dedovshcina is sovietiniu laiku, tai bijo, kad bus nuskriausti ir bando visaip kaip tik gali issisukt nuo armuhos, ai dar viena is priezasciu kad ten pinigu mazai moka ir kad fizinis pasirengimas "sunkus". Geda ziuret i tokius neva kareivius!
Bomber 2009-06-11 02:20
Nu va, po kelių metų į kalėjimą nuo gimimo sodins jau
Windas 2009-06-11 09:25
HiTech na cia nzn prie ko at armucha ir geda... pvz mano gyvenimas toks kad be tevu gyvenu turiu isipareigojimu banke ir t.t. i armucha nejau bet ir nuo jos nebegu... ir pasakyk man ka ta armucha man duos? per ja gerai apmokama darba prarasiu.. pana nes abejoju ar liks ishtikima kol ash ten zaisiu miskuose hide and seek... tai ka ta lietuvos armucha an duos? alaus pilva gal numesiu tiktais..
HiTech 2009-06-11 10:29
Matai, tu ten nenori eiti del darbo ir panos praradimo, o tie verchai nenori ten eit nes bijo fizinio kruvio bei galvon gaut, taigi visos gaujos i viena dalini nepaskirs, isskirstys po viena Beje armuha cia prie to nes juos kariais vadina, o as sakau kad jie tik nepritekliaus vedami.
Belhor 2009-06-11 10:30
Cia raso viena,kitas pasvaigsta kita...idomus mastymo budas,logika pati is kurios mintys gimsta,pakolkas tai mano akimis kosmosas.Jus pasiskaitykit ka raso straipsnyje pirmiau,ten viskas aiskiai ir paprastai isdestyta,tai kokiais argumentais remdamiesi,jus "mosklo isminciai" pridarot savu isvadu?Nes taip "manot"?
HiTech 2009-06-11 10:35
Belhor, iseik i vakare skersgatviais pasivaiksciot, tada pamatysi kas ir kaip, o ne is tokio straipsnio sprest.
Windas 2009-06-11 10:38
kazin kokiai senoveje genciai priklause lietuviai kad dabartiniai TIE VADINAMIEJI KARIAI rengesi su treningais lakierkom ir pliki cia tik seip offtopic.
HiTech 2009-06-11 10:41
Vat apie tokius "karius" as ir kalbu Ir tekste apie panasius rasoma
Analog 2009-06-11 13:02
Nusisneki visiskai. Pjaukimes ir zudykimes, o visokie kvaili forsai yra puikus pavyzdziai kaip visi turetu elgtis. Ane? Tai tik mano nuomone. Sorry jei izeidziau, bet cia jau nepirmas kartas kai mano nuomone visiskai nesutampa su kiesos. Nesusilaikiau...
nondescript 2009-06-11 15:23
reikskim savo nuomone be izeidinejimu pats dabar keli konflikta
M.Mantas 2009-06-11 18:00
Kaip kompo darbas ne tik nuo "hardware" priklauso, taip ir žmogaus psichika ne tik nuo genų.
kiesza 2009-06-11 19:16
analog: muzikeli tu ! koks tavo reikalas kas as esu? sakau tik kad visa gyvenima vyko karai ir viskas buvo labai gerai o dabar karu nebera ir iskart visokiu nesamoniu darytis pradejo Piderastu pilnos pakampes, Zmoniu pasauli daugiau negu medziu, vyrai visi moteriski kaip bobos tai va prie ko priveda taika... o cia kad is taves ateme telefona ar 5lt paeme nepazystami vaikai tai iskarto reik varyt kad marozai gaidziai ne ?
HiTech 2009-06-11 19:45
Kiesza, zjbs dabar pasijautei sugadines sia diskusija? Kaip tikras vyras ane Beje koki pagal tave geri atnese karai? Nebent padaugejo nasliu moteru, ir vaikai liko be tevo, o populiacijai karai itakos labai jau dideles neturejo, didziausias demografinis luzis ivyko ne tada kai baigesi karai, o tada kai buvo israsti skiepai, ir ne karas kaltas kad zmoniu dabar daug o medicina. Beje kare zudavo drasus ir sveiki vyrai, o visi gejai arba pagal tave subobeje, dazniausiai likdavo uzsibarikadave uz baznyciu sienu prisidenge kunigu vardais ir karas ju nepaliesdavo.
Analog 2009-06-11 20:19
Paaugsi ir suprasi kad klysti Abejoju ar karai itakoja geju popiliacija, Afrikoj karai pastoviai, manai jie tikresni vyrai uz mus, ar jie geriau gyvena, ar pas juos daugiau maista? Kaip tai 60 metu nebekariaujam? Balkanus pamirsai ar net nezinojai?
kiesza 2009-06-11 20:20
man tai cia kas antras komentaras nepatinka bet as i jy nekreipiu demesio kodel kiti iskarto puola kai kas nepatinka nesuprantu tokiu silpnavaliu..
maxis70 2009-06-12 14:15
Matomai su tavimi diskutuoti neįmanoma ir tikriausiai prasmės nebūtų, vistiek neprieisime prie galutinės išvados ar kompromiso. Ir visiems, pagal straipsnį, MAOA geną turėtojams, siūlau eiti į armiją, ten ir uždirbti įmanoma, ir bendraminčiu surasti galima, kad ir priešas, ir šiaip pajusti, tą pirmykštį jausmą.
rimka 2009-06-12 14:47
nieko blogo tas MAOA genas, jeigu turi sveika psichika ir kazkiek mastai. ir netgi manau kad tai yra visai geras dalykas. bet jus cia pradejot kabeti apie visokius vagis, chuliganus, alkoholikus, ir visa kita lochuva, bet prie ko cia MAOA ???
HiTech 2009-06-12 15:36
Prie to kad, vagys, chuliganai ir alkoholikai buriasi i gaujas, ir sprendziant pagal teksta, jie turi ta siek tiek pakitusi gena, kuris daro juos arsesnius.