Cezario pjūvis keičia kūdikio leukocitų DNR

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Andrejus 2009-07-01 15:27
Šį komentarą norėčiau paskirti tinklapio redaktoriams. Puiki svetainė, puikus straipsnis, tačiau nuotrauka... kad ir gimimo stebuklo akimirka užfiksuota, tačiau manau ne vienam lankytojui pamačius tokį vaizdą silpnoka pasidaro. Ypač kai tai yra tituliniame lape ir bus dar keletą dienų mažiausiai. Ačiū už supratingumą.
kikilis 2009-07-01 15:48
Gera ta nuotrauka. Jei as bijau shunu, tai tikrai neprasysiu portalo admino, kad isimtu visas shunu nuotraukas is portalo. Antras dalykas, straipsnio pavadinimas yra gerokai netikslus, reiktu darasyti kad keicia ne kudikiu DNR, o kudikiu leukocitu DNR. Nes visos kitos lasteles nekinta. Leukocitai apskritai yra pritaikyti aktyvuoti/inaktyvuoti reikiamus genus, nes jiem reikia prisitaikyti (ismokti) prie nauju strukturu (antigenu)- tai imuniteto proceso dalis.
Linksmas 2009-07-01 16:48
Galetumt ir pakeisti nuotrauka, daznai cia lankausi o toki vaizda ishvysti tikrai nelabai malonu ... Ypac kai valgau
Vytautas 2009-07-01 17:29
Na, tokią nuotrauką parinkau specialiai. Kodėl? 1. Kad skaitant straipsnį nekiltų klausimų, kokį gi stresą patiria naujagimis per cezario pjūvio operaciją. Gi atrodo išoperuoja ir viskas labai gražu. Tačiau pažiūrėkit, nuotraukoje užfiksuota būtent cezario pjūvis, kuris aiškiai matosi, jog nėra švelnus dalykas. 2. Truputis "šoko" nepakenks susimąstymui apie gimdymą ir gimimą - daug lankytojų yra jaunimas ir jiems teks spręsti šiuos klausimus. Gražus romantiškas vaizdas lengvai užliliuoja protą ir nebėra stimulo apie tai pamąstyti. 3. Tokia nuotrauka "nevynioja" į vatą to, kas vyksta realiame gyvenime - nejau mes bijome pripažinti realybę ir norime gyventi romantiškose iliuzijose? Tačiau, jeigu nuotrauką paprašys pakeisti bent 20 portalo skaitytojų šiuose komentaruose, tada pakeisim - laikysim, jog su realybe XXI amžiaus žmonės dar nėra pasirengę susitikti akis į akį.
Mitas 2009-07-01 17:49
Aš už tai, kad nieko nereikia keisti. Realybė yra realybė.
Karvė 2009-07-01 17:52
Jo pavadinimas truptį nustebina. Gerai, kad kikilis žiniomis pasidalino O dėl nuotraukos, tai nesuprantu, kodėl ji užkliuvo. Čia ne biblija ir ne delfi pikanti6kos naujienos, o gyvenimas, kuris kartais būna visai neromantiškas!
M.Mantas 2009-07-01 18:03
Ne ne.. Tokių nuotraukų daugiau reikia. Kai įdėsit straipsnį apie donorus, tai iliustruokit motociklininku, kurio smegenys "pabėgo iš įvykio vietos". Yra du varintai. Pirmas, rodyti žmonėms tik tai kas gražu. Antras, rodyti realybę ir priversti žmones mąstyti. Gaila, bet šiuolaikinei politikai ir verslui mąstančių "vartotojų" nereikia.
Stratosfan 2009-07-01 18:24
Kuom jums ta nuotrauka užkliuvo? Viskas su ja gerai, ne administratorių problemos, kad jūs netoleruojate tokių vaizdų, beje, nieko žiauraus čia nematau.
Jolitelele 2009-07-01 18:49
Būtent. Akivaizdu, kad čia lankosi ir silpnus nervus turintys žmonės, ar šiaip kraujo nematę... nuotrauka reali ir viskas... jei nenorit matyt realybės, tai mažiau lankykitės tokiuose puslapiuose... Man čia viskas normalu, kūdikio atėjimas į šį pasaulį yra nuostabus dalykas... kad ir kaip ten bebūtų. Ir nelyginkit čia su "išvirtusiom smegenim" kaip kažkas rašė... netikęs palyginimas O kas liečia patį straipsnį - maniau, kad tas pjūvis ne taip jau ir blogai, kol visko neperskaičiau... mano draugei neseniai jis atliktas, kūdikėlis ačiū dievui sveikas, ir labai nesinorėtų, kad jam vėliau atsirastų kokių bėdų, dėl to cezario
Linksmas 2009-07-01 18:57
Nesu silpnu nervu nei kas nors panasaus bet tiesiog nelabai malonu matyti tokia nuotrauka. Na bet jeigu kitiems nekliudo ir administratorius ishdeste puikius argumentus kodel turi jinai cia likti nu tai tebunie....
kionig 2009-07-01 19:06
Nekeiciam tos nuotraukos ! As dar ne tokiu vaizdu prirodes buvau Kokie jus vyrai, o kai jusu zmonos gimdys, tai bijosite ten eiti, nenualpe P.S as neturiu zmonos dar
M.Mantas 2009-07-01 19:07
Na 200x156 px 20" ar 22" monitoriuj tikrai efekto nesudaro. O jei jums tas vaizdas nepatinka, tai nereikia didinti nuotraukos. Jolitelele, nemėgstu įžeidinėt žmonių, bet matomai tu pati per daug jautri. Palyginimas ne tik "tikęs", bet ir labai teisingai. Gi ne apie pjaustymus, o apie realybę kalbam.
Linksmas 2009-07-01 20:31
Nu bet jsu vis tiek keisti esat jeigu jusm tokie vaizdai grazu ar malonu akiai.... Ypac tokie ereliai kurie internete visokiu smegeneis ishvirtusius ar lavonus supjaustytus ziurit ir dar po to visiems giriates kokie jus kieti ir panasiai... nepasakyciau kad tai labai jau normalu....
HiTech 2009-07-01 20:50
Niekas nesako, kad si nuotrauka, kelia susizavejima ar koki tai malonuma. Pvz, as i sia nuotrauka net didelio demesio neatkreipiau, ji man tokia pat kaip ir nuotraukos kituose straipsniuose. Tik vat kai pradejau komentarus skaityt, pasiziurejau i nuotrauka dar karta - atydziau, ir velgi nieko ypatingo nepamaciau Siaip ir as pazystu keleta tokiu merginu, kurioms, uztektu tik apibudinti pvz kad ir sia nuotrauka, ir joms jau bloga darytusi, bet cia jau labiau zmoguje yra problemu o ne nuotraukoje. Ir kai nusimesit rozinius akinius - suprasit, jog realybe yra daug kartu ziauresne nei sioje nuotraukoje pavaizduota. Tikiuosi su savo avataru nieko is cia esanciu neisgasdinau
M.Mantas 2009-07-01 21:36
Linksmas, matai tai, ko nėra. Negalvok, kad visada žmonės kalba netiesiogiai. HiTech, dėl šitos nuotraukos tai tą patį galiu pasakyt. Kelis kartus pažiūrėjau ir nepastebėjau nieko, kas nuteiktų nejaukiai.
kiesza 2009-07-01 21:52
Uzdraust ta cezario pjuvi reikia !!!!!!! jei vaikas gimsta negyvas ar nesveikas vadinasi gamta taip nusprende ir jam nera lemta gyventi sioje zemeje va butent todel ir pasaulyje veisiasi visokie iskrypeliai invalidai ir kitokie.. tai va jei tokiems gimt neleisim viskas tvarkoi bus !!!!
Man_In_A_Cage 2009-07-01 22:10
Nu tu ir debilas. o gal greičiau dėmesio ištroškai, nes gyvenime tavęs nieks nesiklauso ir dar koks bosas rėkia ant tavęs ? Tada pagal tave, reikia išpjaut ir negrus, kairiarankius, ir dar tiesa, vos nepamiršau kojomis į priekį ? (nežinauar pusių nesumaišiau, bet kažkuri ten nelb normali)
gidme82 2009-07-01 22:16
pas kikili kaip matosi savikritikos jausmo nulis turbut. vos ne kiekvieno straispnio komentatorius tik kritikuoja ir geniju vaizduoja. galbut tu nemazai ziniu per savo gyvenima prikaupei, bet ismok buti paprastesnis ir kitu nuomone priimti. galbut tau ta nuotrauka jokiu emociju nesukelia, bet kaip sakoma, kiek zmoniu tiek nuomoniu. komentarai tam ir skirti kad komentuoti straispni o ne kitus zmones kritikuoti ir tik savo isitikinimus ir poziuri laikyti sventais, bei smerkti kitus. issilavines ir protingas zmogus taip nedaro
HiTech 2009-07-01 22:22
Noreciau jusu paklaust, o ka jus katik su savo komentaru padarete?
meslinukas 2009-07-01 22:36
nu ne, kiesza. šiaip ir aš esu už tai, kad uždrausti invalidus gymdyti ir pan, bet vat būna kartais, kad visai atsitiktinai virkštelė tarkim apie kaklą apsivynioja ar dar kas, nors ir motina ir vaisius visiškai sveiki. aišku, jeigu tik išeina, tai reikia apieti be tokių invazijų į žmogaus organizmą, bet jeigu ne, tai ką padarysi - ką žinai, gal iš jo visai nieko žmogus išeis?... manau, kad galėjai savo nuomonę išreikšti ir ramiau dėl tos fotkės, tai nieko čia blogo nematau. dabar pamatysite fotkę, gal paskiau mažiau bijosite pamatyti savo akimis... dėkuj kikiliui.