Napoleono žygį į Rusiją sužlugdė utėlės?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nightbringer 2009-08-18 23:36
Geriau jau argumentuok, nes dabar tiesiog nėra prasmės teršti foruma. P.S: Rekomenduoju perskaityti, ką aš nurodžiau (bent dali), o ne apsimesti protingu...
MAXIMUS 2009-08-19 00:20
ka tau dar argumentuot ? ko konkrtaus nori ? ....skaiciau ir ne dali...man tas barbarosa isvis kvailas planas neivertinantis varzovu 8)
enternald 2010-01-16 17:25
Kas pražudė kare daugiausiai savo piliečių, kas užsiėmė savo karininkų ir inžinierių valymu? Kas susitarė dėl rytų Europos, taip pat kaip vakarų šalys. Beje lengva entuziazmą suprasti, kai į nugarą kulkosvaidžiai atremti. Matai klausti irgi beprasmiška , bet teigti kad tai vienos pusės nuopelnas irgi negalima. Vokiečiams Afrikos kompanija buvo svarbi, nes ji suteiktų prieigą prie artimųjų Rytų. Karas vyko į abi puses. Taip pat buvo paruošta karo technika ir taktika ateičiai. Jav parama buvo SSRS svarbi : iš 800 lokomotyvų naudotų SSRS TIK 70 buvo surinkta SSRS. SSRS indėlis irgi svarbus. Kare nebūna vien didvyrių ir vien aukų. Karas nėra vien juodas ir baltas, jis kažkas chaotikesnio ir šlykštesnio, todėl nerekomenduoju pamesti šalto proto. Tai buvo didžiausia katastrofa Europos, gal ir pasaulio istorijoje.