Kinijos specialistai siūlo naują pusryčių koncepciją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arns 2009-09-23 20:12
ir vis del to manau, kad mums skrandis toks susiformavo ne tam kad vandeneli kibirais srebtume
GM 2009-09-23 20:57
Praktiškai niekada gyvenime nevalgiau pusryčių, keista, bet iš ryto visada jaučiuosi sotus. Įsinoriu valgyt tik praėjus minimum 5 valandom. Aišku, labai retai, bet būna ir išimčių.
klaustukas 2009-09-23 22:15
Maistingas bet nekaloringas. Čia tas pats, kas sviestas, bet ne riebalai. Fail.
ligonis 2009-09-23 22:30
"Maistingas bet nekaloringas. Čia tas pats, kas sviestas, bet ne riebalai. Fail." epic fail?! (rofl) niekad nesilaikiau jokios dietos, valgau kaip kiaule, bet kazko niekaip nesgauna priaugt svorio... (esu tikras, kad daugumos amerikieciu svajone)
kiesza 2009-09-23 22:31
pusrycius valgau vien del to kad priaukciaua svorio bet to padaryt niekaip neiseina tad tenka mankstint tai ka turi.. o pusryciam ka valgit pats zmogus turi nusprest vieni be mesos neapseina kiti be pieno tai cia tas kinas visiska nesamone pasake.. Gaidys !!
Barzdonas 2009-09-23 22:32
Isrpadziu maistingos sultys ir trys podeliai pusryciams, o po to trys mazos tablestes ir isvis atsisakymas valgyt. Artejam prie ateities... Bet visdelto pritarsiu skrandis musu sukurtas ne sultis ir vandeny gert bet virskint normalu ir maziausiai bent neskysta maista.
Nightbringer 2009-09-23 22:54
Gaila, bet po pusryčiu man lieka koks 20 min iki mokyklos. Laikausi nuostatos, kad ryte reikia gauti kuo daugiau naudingu medžiagų per trumpiausia laika (nes laiko nėra), o paskui palikti darba žarnynui, bei skrandžui. P.S: Gal kas žino kiek laiko skrandis ar tam tikra žarnyno dalis virškina kokio nors rūšies maista?
immortallt 2009-09-23 23:39
Mesa virskina iki 6-8h, makaronai berods 30min, seip pasidomek kulturizme ar kazkur pan. O del maisto pavidalo - nera skirtumo ar tai skystis ar ne, nes sriuba trinta - skystis, o visko joje tikrai daugiau ir zymiai maziau sh... kurio yra keptame maiste. Pusrycius valgyti butina, o kad nenorit, tai yra iprotis, deja nelabai geras. Geri pusryciai pazadina organizma ir buni zvalus + jei uzsiimi bent kokia nors fizine veikla, padeda organizmui tinkamai formuotis. Beje retas valgymas skatina zarnyno sutrikimus. Geriausia valgyti 5-6k dienoj bet mazom porcijom. Pvz. dbr sportuoju ir laikausi trenerio sudarytos dietos, jauciausi puikiai, nes porai savaiciu del studiju intensyvumo neiseina maitintis taip kaip maitinaus 3men. Tai pusryciai mano 2 skysciai: kiausiniu baltymai zali ir svieziai spaustos sultys. Gausu visu reikalingu zmogui rusiu baltymu + daug vitaminu ir greituju angliavandeniu. P.S. kaimisku kiausiniu baltymai skanesni uz parduotuvinius P.S.S. dieta pasiulyta kino tinkama nebent merginoms ar fifinams.
Paberzis 2009-09-24 13:44
Nepavalgyčiau pusryčių, tai darbe pastipčiau nes po pusryčių neretai pietūs būna po 5-6h fizinio darbo tad nevalgyti tiesiog neįmanoma. Matau bendradarbius, kurie kartais "pamiršta" pavalgyti, tai atrodo apgailėtinai - nusilpę be nuotaikos o aš pareinu pietų užvalgau drūtai ir vėl kaip ant sparnų (na jei pietūs truktų 1,5h - būtų visai gerai, nes galėčiau pusvalanduką numigti). Tad pusryčius valgyti būtina, o ką - kiekvienas turi atsirinkti negaliu valgyti rūkytų mėsos ar žuvies gaminių, taip pat nelabai kepta mėsa. O visa kita - be problemų
Razer guy 2009-09-24 15:22
O nuo tu baltymu kiausinio salmenelioze neesi susirges as vien del jos ju nelabai noriu gert
Nerkashis 2009-09-25 16:55
Aš manau, kad svarbiausia geri pietūs. Iš ryto (žiūrint kada tas rytas) dar organizmas nėra pabudęs. Ir iškart prikišt skrandį maisto nėra gerai. Per pietus jau galima užkirst. Vakare lengvai užkast, kad ryte nebūtum išbadėjęs. Dažnai dirbu fizinį darbą, tai niekad neužmirštu pusryčių.
Manga 2009-09-25 21:28
valgyti reikia tada kada nori (nori tai ne kas 5 min uzsinori kazko ), o ne tada kada atsikeli ar sulauki pietu meto. nebent nera galimybes tai daryti tada reikia prisiryti valgymo metu jei kunas reikalaus darbines ar kokios kitos energijos.