Ispanijoje nustatytas didelio patogeniškumo paukščių gripas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Lukas2012 2009-10-16 15:07
Nu jaaaa.. Jau pavargau nuo tokiu nesamoniu. Grupas.. Pauksciu gripas.. Keuliu gripas.. Vel pauksciu gripas.. Kada pasibaigs tos nesamones su tais gripais? Gal bus ir Aligatoriaus gripas arba anakondos, dramblio, zebro, gazeles, serno, barsuko, papugos, slieko, skruzdes... ?
blizzard 2009-10-16 15:43
na šiaip tai gripas toks egzistuoja tik klausimas is kur jis atsirado.. bet jis egzistuoja
Nightbringer 2009-10-16 20:50
Gerai, kad žmonės iš istorijos yra pasimoke ir sutvarko problemas, kol jos nepadare maksimalios žalos... (bent kaikuriose srityse)
kionig 2009-10-16 23:18
O jei tau atjunktu interneta kazi ar nesusirgtum nuo nuovargio ? Ir ar butu galima pavadinti interneto gripu ? Jei pavargai tai neskaityk - maziau energijos sunaudosi, sutaupysi 5 savo brangaus gyvenimo... ar taip butu nepaprasciau ? Siaip verslininkam nekokie popieriai, o kai dar tuo paciu ir krize..
Lukas2012 2009-10-16 23:36
Jai nesupratai, tai kalbejau perkeltine prasme apie ta nuovargi.. Jai nori tiksliau jog pasakyciau, tai man nusibodo tos nesamones su tuo gripu.. Idomu koks dar bus gripas. Jau du turime, pauksciu ir kauliu. Tereikia laukti gazeliu arba banginiu gripo..
kionig 2009-10-17 00:33
Tai kad ta pati pasakei. Jei nusibodo, tai gerai ir gyvenk sau ramiai. O idomumas tame, kaip greitai ir kokiu principu mutuoja virusai, jau zinome, kad pauksciu gripas yra realus ir jis gali buti perduodamas zmones, o del kiauliu gripo tai perdaug ispustas burbulas netgi to pacio PSO, bet jo atvejis egzistuojantis bei galimas. Paprastiem zmonem idomuma sukelia pats pavadinimas, kelia nuostaba, o vat jei skelbtu, to viruso chemine formule nebutu tokio efekto kaip kad su kiauliu ar pauksciu, ar tu kaip sakai dar ir kitu gyvunu.
Tommix 2009-10-17 21:15
kionig - zmogus turi imuniteta ir tik zmones kurie verti numirti-nuo grypo ir misrta, nafig i ji rkeipti demesi? Eilini syki valdzia susimove su kiauliu grypu, sprogo burbulelis, nepavyko uznuodyti zmoniu populiaicjos..vakcinomis, tai davai pradejo pauksciu grypa "tweakinti". taip pauksciu gryps ale tikras, bet ayway...VISKAS yra skirta sunaikinti zmones tad neikuom neverta pasitiketi YPAC valdzia ir tai ka rodo per tv ir raso spaud air tokie sudsaiciai kaip delfi.lt ir pan.
kionig 2009-10-17 22:37
Ot kaip man patinka tavasis sarkazmas Bet kai kur klysti. Patikek valdzioje tikrai sedi ne durniai ir zino, ka daro, tik pries zurnaliugas tokiais apsimeta, o toliau viskas vyksta savame rate sklandziai, kol zurnaliugos neispucia skandalelio. Valdzia yra suinteruosuota is musu vergu ispausti iki paskutinio cento per ivairius mokescius, bet zinoma ji duos vergam uzsidirbti, kad pragyventu jie, nes alkana ir pikta liaudi sunku suvaldyti, o ten i jos protestus visiskai nusispjaut. Kadangi sunys loja, o karavanas eina. Toliau, su medicina irgi idomios ir begalines beletristikos su konspiracijomis ir t.t. Zmones turi imunineta, o jis yra dvieju rusiu, igimtas ir igytas(dirbtinis, bet nera blogas), tad visi farmacininkai, bent jau juodoji puse, kuri gamina visus vitaminus ir kita slamsta, mato, kad zmones neperka, bet jie islieka kantrus ir padaro is pradziu ten keliu procenteliu nuolaidele, tipo pigu su kortele, tai jiems nera taip baisu. Bet esme tame, kad per koki atsitiktini pasaulini masto burbula ima ir pasinaudoja proga. O ta proga yra ibauginti zmones, juk ibaugintus zmones daug lengviau valdyti, taigi is to seka, kad jie tie dedes praranda per nuolaidas kazkiek pelno, bet ta jie susigrazina dvigubai su laiku ir gyvena sau. Toks jau tas kapitalizmas, kai kiekvienas kovoja uz save. Dar nelabai patiko, tavo apibudinimas "zmones verti mirti", deja tai jau skirstymas i kastas, kuris blogesnis ar geresnis, arba kaip mes lietuviai vieni kitus smeiziame, kas daugiau vagia. Tu negali buti 100% saugus su savo dabartiniu imunitetu, o ir kiekvieno zmogaus fiziologines, o svarbiausia genetines savybes skirtingos, tad ne kiekvienas gali kovoti net ir su paprasciausiu zmogiskuoju gripu. Todel yra kuriamos vakcinos, kurios butent NEnuodija zmoniu, nebent labai maza tikimybe, kad pasiskiepijus susirgsi ar salutinis poveikis pasireiks kaip mirtis. Tad skiepytis galima. O zmoniu dirbtinai nereikia naikinti, na cia krastutinis atvejis, kai reiktu naikinti dideles mases zmoniu, bet tai jau virs humanizmo tokiame kapitalistiniame bei imperialistiniame pasaulyje. Ir siaip kam naikinti, jei patys issinaikina ? Siulyciau paziureti filma "idiokratija", bei patyrineti chaoso teorija.