Vatikanas susidomėjo nežemiška gyvybe

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arnis 2009-11-12 14:48
taip, galbut dievas ir sukure ir daugiau toku kaip zeme.
ligonis 2009-11-12 14:51
"Tarkim, jei pirmapradės iš Adomo paveldėtos nuodėmės dogma ateiviams iš kosmoso netaikytina, kitų civilizacijų atstovams nereikėtų atpirkimo." "tikėjimas ateiviais iš kosmoso neprieštarauja Katalikų bažnyčios mokymui, o nežemiškųjų civilizacijų egzistavimo galimybės atmetimas „apribotų“ Viešpaties kūrybinę laisvę." as uz tai, akd zmones keistusi, bet cia tiesiog **********. ka jie sau galvoja bandydami sveikam protui prikist savo "tikejimus". as vadovaudamasis sveiku protu manau, akd visatoi egzisutoja daugiau protingu givybes formu, ne tik zemeje. bet tai yra nuomone o ne kazkokia pasaka. vaikam galima leist tiket kaledu seneliu, nes jie dar nesupranta koks skirtumas tarp nuomones ir tikejimo.... eina jie ***** ****** su savo ******** religijom, kiek galima nusisneket?!?! P.S.(atsiprasau uz zvaigzdutes(parasiau tik del tu kurie gali isizeist))
Drunk 2009-11-12 14:57
Sry.. aš netikiu didžiausios pasaulyje korumpuotos įmonės skleidžiamom tiesom.. tai man šitas straipsnis pasirodė labai juokingas.. Ruošiasi popiežiukas, kad jei ras ateivius, kad galėtu pasakyti ka nors ^^, o ne stovėti išsižiojus Na čia tik mano nuomonė O čia topas man asmeniškai: "José Gabrielis Funesas tada pareiškė, kad tikėjimas ateiviais iš kosmoso neprieštarauja Katalikų bažnyčios mokymui, o nežemiškųjų civilizacijų egzistavimo galimybės atmetimas „apribotų“ Viešpaties kūrybinę laisvę."
Dainius2 2009-11-12 14:59
Nematau reikalo piktintis - Bažnyčia tiesiog plečia savo akiratį. "tikėjimas ateiviais iš kosmoso neprieštarauja Katalikų bažnyčios mokymui, o nežemiškųjų civilizacijų egzistavimo galimybės atmetimas „apribotų“ Viešpaties kūrybinę laisvę." Tai mano manymu yra modernaus krikščionio požiūris - džiaugiuosi, kad kad aukšti Bažnyčios hierarkai sugeba taip šiuolaikiškai mastyti. P. S. Galime didžiuotis, kad esame krikščionys.
Drunk 2009-11-12 15:02
Omg tuoj supykins mane čia man panašiau į "skestantis ir šiaudo griebiasi" ;]
Justin999 2009-11-12 15:04
ligonis, tavo "sveikas protas" ypac gerai matomas tavo zinuteje Straipsnis apie religija tavo arogantiskos asmenybes loginej strukturelej sukele tikra nepasitenkinima, kitaip sakant religines nuomuones apie pasauli netoleruoji, nors speju,budamas tikrai "modernus pilietis", gejus tikrai toleruoji, nors tai yra visiskas iskrypimas. Idomus man tie zmones Dar idomiau buna, kaip tokei kai tu sako "visos religijos yra ****, bet as tikiu kad egzistuoja "kazkokia austesne jega"" Ka as noriu pasakyt? Kita kart rasydamas komentara parasyk ja normaliai, o ne kazkokia subjektyvia rasliava ziuredamas per savo prizme, kuri pilna netolerancijos (is kurios po to seka neapykanta) kitokio mastymo,paziuriu ar religijos zmonems. Jei su savo sveiku "protu" nesugebi toleruoti kitokio poziurio, o tik toki, kaip pacio, tai man tai panasiau i "vaikiska prota". Beje, tokio mastymo kaip tavo ("suvokiu tik tai ka matau") zmonemis yra lengviausia manipuliuoti. Taip pat lengvai, kaip tai daro religiniai vadovai tikinciaisiais (neigiamas religijos aspektais tam tirkais atvejais).
Azuolas 2009-11-12 15:04
Jau kartą teko pripažinti, kad ne saulė sukasi aplink žemę, bet kad žemė aplink saulę. Tai ne šiaip sau pripažinimas naujos teorijos, o ir pripažinimas, kad mes neesam visato centras ir kad biblijoje nesusiveda galai dėl žemės kūrimo Dabar jau pripažins, kad ir be "pagal dievo atvaizdą sukurtų žmonių" egzistuoja ir ne pagal dievo atvaizdą sukurti ateiviai...
Drunk 2009-11-12 15:08
justin tu čia irgi gerai sulyginai.. pats parodai kas esi ir kaip patsai toleruoji kito nuomone, kad ir kokia ji bebūtu. ;]]
tauttvisz 2009-11-12 15:09
"Pavyzdžiui, neaišku, ar kitų planetų gyventojams – jeigu jie iš tiesų egzistuoja – galima taikyti pirmapradės nuodėmės išpirkimo dogmą." Mane smarkiai prajuokino dar nerado ateiviu jau jie galvoja apie atpirkimus, ispirkimus, dogmas.. Negaliu nu, ateiviu tikejimu susirupino O Dainiau, dabar jau didele dalis nelaiko saves krikscioniais
Justin999 2009-11-12 15:10
Tikrai? Matai nors viena izeidizanti teigini? Jei izeidziau savo nuomuone tada nepyk, atsiprasau kad ja issakiau. Pas mane teiginiu tipo "eina jie ***** ****** su savo ******** religijom" tikrai nera.
Dainius2 2009-11-12 15:14
Jei omeny turi mano komentarą tai tikrai klysti, jame išreikštos mintys yra logiškos ir nėra jokio "griebimosi už šiaudo". Priešingai - tavo įžeidžiantis komentaras sudaro įspūdį, kad tau jau trūksta logiškų argumentų, todėl pats griebiesi šiaudo - priešingos nuomonės niekinimo.
Drunk 2009-11-12 15:16
na impulsyvus tas žmogus pasitaikė ir tiek ;] o šiaip kur kertasi religijos, pasakos ir mokslas temos geriau nedėti ;] nes tada kertasi žmonių nuomonės ir kyla labai daug šurmulio.
Justin999 2009-11-12 15:28
O surmoliu kyla del ziniu trukumo pas mokslo atstovus apie religijas, o pas religiju atstovus apie moksla. Tai didziausia problema. Ka daznas ateisitas mano apie krikscionybe? Atsakymas butu mazdaug toks "baznycia, davatkeles, pedofilas kunigas, kryziu karai ir kitatikiu zudymas, mokslo pasiekimu neigimas". Nenustebciau, jei neissilavinusiu krikscioniu panasaus lygio atsakymas butu apie moksla. Tai nuo cia ir reikia pradeti. Religija yra daug platesne savoka nei baznycia ar kunigas, ir svarbiausia, kad is esmes nei viena religija nemoko tarkime "blogo", problema cia yra, kad kai kurie zmones panaudoja ta religija kaip iranki tam tikriems procesams, taciau beabejo, kalta tampa pati religija, o ne kazkieno sumastyta nesamoninga religiniu saltiniu interpretacija miniai valdyti.
Monteiro 2009-11-12 15:38
Cia tik patvirtina fakta, kad tik laiko klausimas kada bus surasta gyvybe marse ar kitose planetose.
EXE 2009-11-12 15:51
BUTENT TODEL TOKIOS TEMOS IR YRA PACIOS YDOMIAUSIOS SKAITYTOJUI! ir jei norim kad cia virtu aktyvios diskusijos tokiu straipsniu reikia kuo daugiau...
Pumper 2009-11-12 15:52
Patvirtina faktą, kad jau labai greitai bažnyčia pripažins, kad dievas neegzistuoja.
Dainius2 2009-11-12 16:00
Nu persiprašau, bet to tikrai nebus
blizzard 2009-11-12 16:09
kadangi niekas i dieva nebetiki tai dabar bandys ateivius su juo suseti
c_ulrich 2009-11-12 16:12
betruksta dar kad pripazintu kad dievas yra ateivis
Drunk 2009-11-12 16:17
Tai ateivis gali būti ir daržovė..