Požiūris: ko iš tiesų Obamai reikia iš kinų?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Strong_Bad 2009-11-16 21:43
Pritariu kinijai, Atvaziavo kazkoks, papriekaistavo, pamokino ir dar pareikalavo lyst i kara. Idomu, kaip reaguotumet patys, jai atvaziuotu is kokios salies ir pradetu mokint, kaip gyvent Kinija turi diziausia pasalyje armija ir laikosi gan neutraliai, tad nenuostaum, kad bando palenkt i savo puse. O jei tu neturi visikai jokios ytakos jokioje srityje, tai suda kas su tavim ir snekesis, nes is taves nera naudos ir nevertas sugaisto laiko.
enternald 2009-11-17 10:32
O aš kinų nemėgstu. Be to pagal aktyvios armijos skaičių didžiausia kinija tačiau pagal išlaidas vienam gyventojui, net Lietuva karui daugiau skiria. Kinai vistiek neturtingi valstiečiai, kurie gyvena iš šūdo ir padirbtų prekių gamybos. Kartais ir įmonės perkelia kur pigiau gamybą. Ir nors ten komunizmas visuomenė vistiek sluoksniuota, kaip ir SSRS. Gal ir daugiau, nes kultūra reikalauja nuolankumo ir tylėjimo (o ne laisvės ir indvidualumo kaip Vakarų pasaulyje).
Tommix 2009-11-22 20:40
Kinija yra didziausia potenciala trinti salis pasaulyje-o USA yra didziausias skolas turinti ubagu krastas apsimetantis kazkuom, USA nori sugriauti kinijos potenciala..kad butu ale galingiausia valstybe pasaulyje..
kionig 2009-11-22 20:50
Nekisk cia lietuvos... beprasmiska. USA priklauso nuo kinu, bet kinai irgi ne durniai