[Žinios trumpai] Kodėl Putinas laukia ir neina derėtis? Atskleistas slaptas Putino planas, ko jis laukia ir kaip galvoja laimėti karą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nesupratau 2022-06-04 11:39
Putino slaptą planą kartais ne Palmira Kelertienė jums atskleidė?
AAA000 2022-06-04 16:08
cia ne Ukraina kara pralose. o buhalteriai su savo lempinem ekonominiu sankciju prognozem. Ukraina dar nepralose ir toliau kariauja nuostolius Rusijoje tiesiog pasieme Europos investuotojai. tai visai suprantamas spaudimas is ju puses valdziai deretis su putleriu, o ne kariaut. viska manau nulems vakaru ginkluotes kontraktu dydziai su Ukraina. ir kiek ji sugebes pasiskolint. salis visgi didele, gales daug prisiimt skolu ir isipareigojimu. manau naudos balansas vakaru verslo interesams nusistoves jos naudai.
PetiaGgg 2022-06-06 09:22
Jūs nustokit žiūrėti į Rusijos infliaciją ir pažiūrėkit kas pas mus darosi. Putinas puikiai supranta, kad dabar jam tik reikia išlaukti ir mes patys tuoj sprogsim iš vidaus. Pažiūrėkit į kainas, ir jos vis dar auga. Kada mes patys tapsime nemokūs, vokiečiai jau irgi prognozuoja įmonių bankrotų bangą. Kai būsi alkanas ir bedarbis kaži ar kam berūpės ta Ukraina. Oi, Rusijoje infliacija 20%, o pas mus kokia pažiūrėkit.