[Žinios trumpai] Arestovičius pirmą kartą išskyrė okupantų charakteristikas, kurias turi žinoti visi: „neįžeidinėkite ordos - tai kur kas blogiau“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-06-04 11:53
Tikrai pritariu Aristovičiui. Sutabdyti tai reikia bet kokia kaina. Negali būti nei kalbos, kad tai lokali Ukrainos problema ir kad jie patys kalti, kad seniau neįstojo į NATO. Vakarų pasaulis negali leisti, kad Ukraina kristų, nes kanibalai eis toliau. Mes turime dėkoti Ukrainai, kad jai užtenka tik pinigų ir ginklų ir neprašo NATO už ją kariauti su Rusija. Jei dėl to dar labiau viskas pabrangs - ok. Tai, yra kaina, kurią dabar turime sumokėti už tai, kad ilgus metus darėme biznį su banditais Putinu ir jo aplinka. Jokių derybų su Putinu, paaukojant dalį Ukrainos teritorijos. Taika vis tiek būtų laikina, ir išnaudota Putino tam, kad pasitaisyti daugiau tankų ir pasigaminti daugiau raketų. Sankcijos Rusijoje turi būti plečiamos ir reikia naikinti jų apėjimus, nes jie egzistuoja. Pagrindinis Rusijos pajamų šaltinis nepasikeitė - doleriai už naftą ir dujas. Kodėl svarbu embargo, sankcijų įvedimo greitis? Kad Putinas neturėtų laiko ir pinigų perorientuoti ekonomikos į karinę. Ir kad nekiltų dar didesnė humanitarinė krizė, nei dabar yra karui dar labiau užsitęsus. Čia tas pokalbis išplėsčiau:
AAA000 2022-06-04 20:34
stogelis jau vaziuoja nuo nemigos. ir tiek. duokit jam atostogu. ar nors pamiegot. nepakeiciamu bet kokioje valdzioje deja nera, nes tai elementarus parazitai. nesvarbu kiek gerybiniai ar blogyviniai. va ko realiai truksta - tai lanksciu ir operatyviu pakeitimo mechanizmu - kai valdzios parazitavimas islipa is remu... kai per daug resurso kontroles gauna. ar "pasiskiria" istatymais - kuriuos patys ir priima. cia manau toks atvejis tiesiog. NK krenta. kokie nors "demokratiniai rinkimai" - neefektyvu... va pas putleri su situ problemu nera.