[Žinios trumpai] Išskirtinis video: artilerijos smūgiais „užklojo“ rusų karius, „eilinio Vankos gelbėjimas vyko ne pagal planą“ (Video)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos artilerijos smūgiais „užklojo“ rusų karius, kurie, pasirodo, tuo metu bandė evakuoti sužeistuosius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiai pastebėjo šarvuotą pėstininkų transporterį ir nusprendė jį sunaikinti. Kaip matyti iš drono filmuotame vaizdo įraše, rusai tuo metu gelbėjo sužeistą karį. Artilerijos sviedinio sprogimas sukėlė paniką tarp okupantų ir tikrai sukėlė žymių nuostolių.

„Išskirtinis įrašas. Eilinio Vankos gelbėjimas įvyko ne pagal planą. Ukrainos artilerija tikrai pataikė į rusų karių šarvuotą pėstininkų transporterį. Pabaigoje matote, kaip rusai „savų nepalieka“, teigiama video aprašyme. „Savų nepaliekame“ yra savotiškas rusų pajėgų ir Z raidės mėgėjų Rusijoje šūkis, kuris realiomis mūšio sąlygomis dažnai tiesiog neveikia.

 

Tikriausiai kam nors kils klausimas dėl tokio smūgio etikos. Priešo karinės technikos naikinimas yra įprasta karo praktika. Nors vienas karys ir buvo nepavojingas, kiti kariai buvo ginkluoti. Jie buvo aktyvūs kovinių veiksmų dalyviai, todėl jų sunaikinimas neprieštarauja jokioms karo taisyklėms.

(58)
(1)
(57)

Komentarai ()

Susijusios žymos: