Lenkija perdavė Ukrainai ginkluotės už daugiau nei 2 mlrd. dolerių, o mainais negavo nieko: neįtikėtina, bet Vokietija nesilaiko jokio pažado

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

dusia 2022-06-09 17:25
Tai jei "dovanojo", ko dabar reikalauja mainais ? Ar lenkai patys su savim pasitare, kad perduos, o vokieciai tures geresnius atiduot? lenkai jau darosi juokingi..
kestutisz 2022-06-09 17:30
Toks gi ir buvo planas - kadangi stambieji "negali dalyvati kare" tai jie ginkluotę "dovanotų" tiem smulkesniem, kurie savo ginkluotę jau siųstų Ukrainon. Bet, panašu, kad "planas" buvo visgi kitos rūšies (rusiško žargono prasme) - surūkė ir pamiršo.
donatasv 2022-06-09 22:13
Negavo nieko? Lenkai yra Nato dalis Nato pagrindinis priešas yra Rusija. Ukraina naikina Nato priešą. Čia ne tik kad gavo čia svetimu krauju kariaujama prieš priešą nr 1...
AAA000 2022-06-09 23:40
jei gerai pamenu, vokieciai kaip ir nepasirase ant lenku plano lenkai bande tiesiog primest situs mainus politiskai. bet panasu nelabai gaunasi kazkas. paslovintos autorines teises gal kokio stabuklingo nepakeiciamo izraelietisko varzto vokieciu tanke pvz... cia gi nesuprasi, per ww2 lenkai buvo vokieciams priesai siaip... o dar gyvu manau yra, kur prisimena... teritorijas irgi perstume vokieciu lenkams... o jus cia kazkokio stebuklo panasu tikites... sakai NATO priesas nr1? taigi nesenai skaiciau, kad amerikieciai nustate, kad tipo putleris beveik draugas... Kinija priesas nr1... bet anukelis neapziojo ambasados iteisinimo...rusai matyt nurodyma oziui dave, ar kame cia reikalas...???