Rusijoje, Briansko srityje, daugybė sprogimų, užsiliepsnojo karinis dalinys: skelbiama, kas čia vyksta (Video)  ()

Briansko srityje, Klincų mieste (apie 40 kilometrų nuo Ukrainos sienos) - didelis gaisras.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Briansko srities Klincų mieste (apie 40 kilometrų nuo Ukrainos sienos), karinio dalinio teritorijoje, kilo didelis gaisras. Apie tai praneša vietos žiniasklaida.

Filmuotą medžiagą apie didelį gaisrą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Apie įvykį birželio 11 dieną gyventojai pranešė socialiniame tinkle, miesto grupėje. Maždaug 6 val. nugriaudėjo stiprus sprogimas, o paskui dar trys, ne tokie stiprūs. Po smūgių virš karinio dalinio pradėjo kilti dūmų debesys, išplito ugnis. Įvykio vietoje dirbo gelbėtojai.

Rašoma, kad tuo metu dalinio teritorijoje buvo apgadinta karinė technika, kuri buvo atgabenta remontui iš karo Ukrainoje. Ugnis persimetė į ją. Gaisrą gesino 9 gelbėtojų automobiliai. Apie aukas kol kas nepranešama.

 

Dialog.UA rašė, kad rusai eskaluoja situaciją, skleisdami dezinformaciją apie karą su Ukraina. Okupantai apkaltino Ukrainos ginkluotąsias pajėgas užpuolus Briansko sritį, kur buvo girdėti sprogimai.

Anksčiau buvo pranešta apie naujus sprogimus ir gaisrus okupuotame Donecke. Donecko gyventojai pažymėjo, kad apšaudymas buvo vykdomas iš tos pusės, kur nėra Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(2)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: