[Žinios trumpai] Kerštas! Mariupolį traiškęs RF jūrų pėstininkų vadas sulaukė žiauraus smūgio  ()

Kremliaus propagandos pamėgtas Rusijos karininkas, vadovavęs jūrų pėstininkų pajėgoms, sulaukė žiauraus, bet pelnyto atsako.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karininkas, pravarde Struna, Kremliaus propagandistų buvo pristatomas kaip Mariupolio „išvaduotojas“. Tačiau birželio 12 dienos rytą rusų propagandos kanalas „Colonelcassad“ pranešė, kad Struna buvo sužeistas. Pranešimas iš „Telegram“ buvo greitai ištrintas, bet nemažai žmonių jį spėjo pamatyti.

Struna, kurio tikroji tapatybė yra slepiama, užlipo ant minos. „Jis gyvens ir dabar yra ligoninėje“, praneša „Colonelcassad“. Teigiama, kad Struna gaus protezą - Ukrainos žemėje jis neteko dalies kojos. Tiesa, propagandistai teigia, kad Struna grįš į tarnybą - toks jau tas didvyrio mitas.

 

Beje, okupantai savo tikruosius vardus slepia ne šiaip sau. Jie nenori, kad vėliau tektų atsakyti už karo nusikaltimus. Be to, okupuodami ir naikindami Ukrainą Rusijoje jie gali pabūti didvyriais - tai būtų sunkiau, jei panaršius jų socialiniuose tinkluose būtų galima pamatyti ankstesnio gyvenimo nuodėmes.

(102)
(1)
(101)

Komentarai ()

Susijusios žymos: