JAV istorikas: į karą stos NATO - Putinas nepaliko kitos išeities (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2022-06-15 21:59
Nėra jokių priežasčių NATO stoti į karą su Rusija. Ji ir taip buksuoja; Belieka isgyventi iki metų galo, o tuomet vakarai nustos prikti Rusijos dujas - pasireikš tikrasis sankcijų poveikis; Dar šiek tiek kantrybės.
donatasv 2022-06-15 23:47
Tikrasis sankcijų poveikis jau ir dabar pjauna ir pjauna kaip reikiant. Auto gamyklos užsidarė. Rusas pareiškė perims reno gamyklą ir ką su ja padarys? Linijos pritaikytos vienam kėbului surinkt iš importuojamų dalių. Nėra dalių gamykla bevertė. Gamins ką moskviciu? Ant tu linijų niekaip. Ką panaudos nebent dažymo modulį. Ir taip visos auto gamyklos. Tas pats su lada. Dalis detalių jų dar didesnė dalis importuotų dalių... štampavimo mašinų nieks pas rusą nedarė. Visi suprato su kuom turi reikalą, darė su kuom mažesne investica ir maksimaliu pelnu. Kinas buria rusas linksi ir špygą gauna. Siemens pasitraukė. Medicina smuks kartais Projektavimo galimybės taipat... Specialistų, kad rimtai suprojektuotų nėra. Jei ir galėtų kažką bandyt kurt nepradės, nes korupcija aukščiau visko. Pirma reik pavogt o iš to kas liko galvot ką sukurt. Po tokio proceso gautas produktas niekam nereikalingas. Viskas kas turima pradės byrėti, vėliau ar anksčiau. Subyrėjus atsiras bėda iš kur gaut. Ir tai liečia ne tik skalbenkes, auto transportą ir t.t. bet ir gamyklas. Kai reikės dalių eis pas kiną, jei kinas turi užgaminiąs valio, jei reiks projektuoti, programuoti ar dar kokį velnią daryt, kad ir linija gamybai pritaikyt bus išmesta ir pamiršta, nes taisymo kaina bus kosminė. Svaigo apie imperiją, o gavosi tragedija. Dujos gelbsti kažkiek, bet mizeris palyginus su tuom kokią šūdo laviną gavo... Užsidarys dujos kas bus defaultas, ką tai keis Rusijos viduje? Beveik nieko. Vieninteliai kas dirbs toliau ir vargo nematys, tai gamyklos sukurtos dar SSRS laikais. Visa kita žemyn upe...
who 2022-06-15 23:49
Pas rusus taip jau yra, basi bet su ginklais. Vakarai jau ne kartą skelbė stipriausias sankcijas, o rusai vis vien stovi basi su ginklais. Čia turbūt klausimas ar JAV nori užsitęsusio veiksmo, kuris jiems po ilgo sękinimo taps nenaudingas, ar rizikuos ir duos į kaulus tiesiogiai ir greitai. Nebūtinai visai tiesiogiai, gal užtektų rytų Europos, vakarai nenori kištis tiesiogiai, jei tai nėra jų išlikimo klausimas. Yra ir kitas variantas, kad rusai prasimuš į NATO zoną ir nori nenori reikės gintis. Arba taikos variantas, kuris būtų geriausias išsaugant žmonių gyvybes, tik nėra norinčių rimtai tartis.