[Žinios trumpai] Arestovičius įpykęs paskelbė, kas kaltas dėl sunkios situacijos fronte ir daugybės mirčių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

T 2022-06-17 08:19
Absurdiški teigyniai. Kaltas bet kas, tik ne aš. Rusai šimtmečiais stiprėjo, o dabar imi Ukraina su 1/10 savo pajėgumų. Čia kaip mirusio pijoko šeima, kuri pasakoja apie tą dieną, kai jisai mirė, kaip jie skubėjo į lygoninę ir nespėjo. Jiems buvo geras dešimtmetis jį perauklėtį, bet jie kartasi net palaikė tokį jo elgiasį.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-06-17 08:34
Kad nuo Maidano revoliucijos tik 8 metai praėjo - apie kokį gerą dešimtmetį šneki? Scholzas yra stipriai susitepęs rankas. Vienas jo bendražygių (pavardės nepamenu) patepė slides į Rusiją (gavo prieglobstį). Sėdi jis ten su krūva slaptų dokumentų, kurie galėtų atskleisti visą tiesą apie Scholzą. Užtat tas ir bijo tiekti Ukrainai ginklus, kad Rusija nepaviešintų tos informacijos. Teisinėje sistemoje tokios kalbos (kaip dabar mano) yra niekinės - reikalingi įrodymai. Tai va tų įrodymų jis ir nenorėtų pamatyti, dėl to visur buksuoja.
punktyras 2022-06-17 10:26
įvyko 2004 metų lapkritį, prieš 18 metų.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-06-17 13:29
kilo dėl Janukovičiaus sprendimo nepasirašyti dokumentų dėl Ukrainos stojimo į Europos sąjungą. Stojimo klausimas buvo atšauktas likus kelioms valandoms iki dokumentų pasirašymo. Net ES delegacija buvo atvykusi į Ukrainą dėl šios sutarties sudarymo. O Janukovičius tada pareiškė, kad ne su Europa, o su Rusija Ukraina sies savo atetį. Tai visiškai neatitiko rinkiminių pažadų. Va tada ir prasidėjo tautos sukilimas, nes tauta norėjo matyti save Europos sąjungoje, o ne Rusijos subinėje. Šitas karas yra ano Rusijos pralaimėto mūšio tęsinys! Ne nacių jie čia atvažiavo, o atsiimti tai, ko nepasiėmė tada - visos šalies.
T 2022-06-17 13:50
Kaip suprantu Jūs mano sulyginimą palaikėte, kad tas pijokas, tai Ukraina. Ne, jisai ne Ukraina, jisai pijokas. Tikrai esu girdėjes kelis pasakojimus, kaip jie tą pijoką vežė į lygoninę, vieni nespėjo, kiti spėjo, bet gydytojai nepadėjo. Mano gyminaičiui nepadėjo, net likusi gyminė buvo nuspręndusi gydytojus paduoti į teismą, bet neaišku ką jie klaidingai pagalvojo ir to nepadarė. Prieš tai jo girtavimas jiems buvo visai priimtinas, net palaikomas, citata: "Jei nori ko pasiekti, tusi pagerti su draugais".
mindaugas.vaitiekūnas 2022-06-17 13:55
Turbūt taip ir gavosi
sub 2022-06-17 14:05
Auklėtojas atsirado. Ką tu perauklėsi jeigu pats žmogus nenori atsisakyti alkoholio, naivuoli. Mano šeimoje tokie auklėjimai baigėsi smurtu prieš motiną ir mane.... tai gerai, kad motinai kantrybė trūko kentėti vieną dieną. Nzn iš kur tokių naivuolių atsiranda, kurie galvoja jog viską pasaulyje galima sutvarkyti/sutaisyti. Žmogus ne detalė, be to visi žmonės skirtingi. Gali vieną perrauklėti, o kitą auklėdamas gali galus atiduot. Ačiū ne. Grįžtant prie Ukrainos klausimo, tai čia tokia Ukrainos pozicija kad kažkiek paspaust Vokietiją, nes tamposi jie, labai negražiai elgiasi, nevieningai. Ypač žinant Vokeitijos istoriją, tai pirmi turėtų bėgt padėt.
Dannas3 2022-06-17 14:47
Manau samokslo teorija ir tiek. Tiesiog vokieciai bando islost kuo daugiau laiko, kad kuo ilgiau teketu dujos, kas yra gyvybiskai svarbu ju ekonomikai.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-06-17 22:44
Nedetalizuosiu tavo situacijos, bet aš pats esu tos nuomonės, kad sprendimas yra* kone bet kam. Ir net ne vienas. Jeigu kažkas jo neranda, tai nereiškia, kad jo nėra. Žinoma kitą sykį paprasčiau "trenkti durimis" ir atsiriboti nuo visų tų bandymų. Bet tas, kuris sako, kad kažko padaryti neįmanoma, tai veikiausiai net nebandė. Pamenu labai seniai Ilja Laursas yra pasakęs, tiksliai nerperfrazuosiu, bet mintis maždaug tokia: Sugalvok 20 sprendimo būdų. Na pirmi 3 į galvą ateis akimirksiu, dėl sekančių kelių teks šiek tiek pagalvoti. O va tada prasidės visas įdomumas. Ir aš pažįstu alkoholikų. Ir tikrai esu iš tų, kurie dėl tokių "trenkia durimis": nuosekliai dirbai tuo susimovimo klausimu, tai pats ir kapstykis (tiksliau kentėk)
donatasv 2022-06-17 23:31
Visi kalti tik ne agresorius? Kiekviena šalis turi savų kriterijų, kuom ir vadovaujasi. Vokietija ilgą laiką palaikė glaudžius santykius su Rusija. Tai yra tiesa ir pats laikas tai pripažint. Jau nebesvarbu kiek giliai įsiskverbė Putinas į Vokietijos ekonomiką. Čia esminis dalykas, tas glaudus bendradarbiavimas neleidžia Vokietijai atsitiesti, tam tikriausiai yra krūva priežasčių. Nuo priklausomybės nuo rusiškų dujų ir kitų gamtinių išteklių tiekimo, o galbūt ir korupcijos apraiškų kaip kažkas minėjo. Kaip bebūtų tai vis tiek yra strateginis partneris kurį skaudu paleist. Bet manau tai tik laiko klausimas. Panašu į tai, kad daro ką gali tiesiog nori užtemti laiko, kad galėtų su kuom mažesniu ekonominiu nuostoliu išlipt iš balos. Ne tik Vokietija kalta, patys vokieciai su savo delegacijomis važiavo į Ukrainą ir sakė stokit kol laikas į eu. Ne nuėjo su rusu, patys ukrainiečiai tam pačiam šude mirko dabar iškišo galvą ir rėke žiūrėkit vokietis smirda. Tai ir vokietis gali pasakyt kokio bb laukėt ir nėjot kai siūlėm? Tik nesako bet tyliai bando išbristi. Tikėkimės išbris.