[Žinios trumpai] Situacija kaista: skelbiama, kad Baltarusijoje atsiras branduolinis ginklas, tam viskas paruošta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

iPienius 2022-06-21 20:56
tikrai idomu ar nato atsakytu branduoliniu ginklu. del 5 straipsnio abejoniu nekyla, bet jei putinas galutinai isproteja ir pradetu leist atomines
Benediktas 2022-06-21 21:00
Dėl vienos bombos neatsakys tuo pačiu greičiausiai. Bet tada jau NATO lėktuvai manau baigs karą Ukrainoje greitai. Bus permesta daug kariuomenės arčiau Rusijos. Jei paleistų dar vieną į kažkurią NATO šalį, tai manau jau NATO pultų karines bazes Rusijoje iki galo: raketomis, bepiločiais, naikintuvais. Nemanau kad NATO skubėtų žudyti rusus atominėmis. Darytų viską neatomiškai per karinius mazgus. Nemanau, kad ant miestų NATO atomines mėtytų. Bet kitas priemones jau naudotų visa jėga. Pradėjus laidyti atomines, kad ir ant Rusijos - visiems blogiau būtų dėl radiacijos. Nebent taktines - jei bazės toliau nuo miestų, mažesnio galingumo.
bahuriux 2022-06-21 21:18
US kažkuris atstovas pasakė, kad jei rusija panaudos bent taktinį branduolinį ginklą prieš Ukrainą, tai pradžiai iškart US smogtu atgal į 4 ar 5 pagrindinius taikinius su taktiniais branduoliniais ginklais, pirmiausiai rusų vadovybės bunkeris su taktiniu branduoliniu antibunkeriniu užtaisu, į kitas vadavietės ir pagrindines strateginių branduolinių raketų bazės. B. Jonsonas pareiškė, kad net ir Ukrainoj panaudojus taktinį branduolinį ginklą smogs atgal rusijai be jokio pasitarimo su NATO ir be įspėjimo. Na ir aišku poto sektu visiškas Rusijos užėmimas visų NATO pajėgų. Tie bepročiai iš Zombelendo manau puikiai tai žino. Buvo rašoma t.lt.
AAA000 2022-06-21 22:54
tokiu nebranduoliniu pajegumu Nato nera, kad taip galetu uzpult, kaip tu cia prifantazavai paziurek kiek laiko tik artilerines puskas i Ukraina gabena - maziausiai menesi-tris. vienintelis greitas budas - tai butent tik paleist branduolines raketas. o tada - jei tipo nera atsako - gabena viska bent menesi+. ir jau kazka daro nebranduoliniu budu. lektuvu be apsaugos irgi neleis pasiskraidyt. cia tavo fantazija. karas buna tik pozicinis - jei ne branduolinis. nu nebent pries alachakakbar bezdziones kariauja. kurie be palapiniu, ozku ir rpg su kalasais nieko neturi prifailino ir amerikonai anam simtmety sociai - su "greitais puolimais" daba jei nera atramos baziu su visokiom oro apsaugos sistemom - niekas niekur nelenda. kol Lietuvoje nera dideles Nato bazes - musu is esmes net negins tiesiogiai. tik isvaduos - panasiai kaip Donbasa Ukraina vaduoja - panasiu greiciu...
Benediktas 2022-06-21 23:08
Na tu remiesi prielaida, kad naujausi F22 ir F35 su danga nuo radarų nepaskraidys, taip pat bombonešiai su tokia danga, bepiločiai. Juk Izraelio naukintuvų jau n kartų tos S300 ar S400 neapaėmė. Nemanau, kad reiks temti artileriją, nedaeis iki karo pėstininkais. Jie dabar ir taip jau neturi bent 30% ginklų, su tinkamai paruoštais kareiviais dar blogiau. Mobilizacijai reikia laiko. Ukraina su Rusija kariauja senesnės kartos karą - artilerinį. Rusai, net komunikacijos normalios neturi. Plius ukrainiečiai irgi niekur nedingsta. Rusija ir taip dabar kariauja kiek gali su jais, išskyrus atomines.
Talkatif 2022-06-21 23:31
Kremlius pirmą raketą gautų iš Pekino, kurį jau ir taip užpiso užsitesus kacapu xuinia. Xuinia, kuri trikdo Pekino planus tiesiog viską pasiimt ekonomiškai. Tai dar didesnio chaoso neleistų.