[Žinios trumpai] Karas artėja prie Lietuvos: skelbia, kada Ukraina gaus teisę smogti ir tiesiog nušluos karinius taikinius Baltarusijoje (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-06-25 08:17
Štai kuo visada baigiasi ėjimas diktatūros, o ne demokratijos keliu. Lukošenka ir Putinas galvojo, kad jie kitokie, kad išvengs Hitlerio, Kadafio likimo. Kažkas prieš kelius metus komentaruose bandė girti Lukošenką, kad va nereikėjo sugriauti kolūkių, reikia draugauti su Rusija - dabar matome to pasekmes, tokios draugystės ir politikos. Aišku dar niekas nesibaigė - bet aiškiai matome kokiu keliu diktatoriai anksčiau ar vėliau pradeda eiti - pradeda grasinti kaimynams, galiausiai juos puola. Nei pačių šalys gerai gyvena, nei kitiems nenori duoti ramiai, gerai gyventi. Ir iki ko priveda žmonių nesidomėjimas politika ir neteisingas pasirinkimas atiduodant savo balsus. Galų gale vis tiek reikia už tai susimokėti.
AAA000 2022-06-25 16:25
ozio klanas irgi sita kryptim eina nematai akivaizdziu sutapimu? tik pas svetimas valstybes negeroves iziuri? diktatura ir partijos neklystamumas galima ir prisidengus demokratija. pozymiai tie patys - ekonominiu veiklu ribojimas, soc. pazeidziamumai, tautos frakcijavimas i sluoksnius, darbo kodeksu manipuliacijos, pastovus "priesu" ieskojimas, nepagristas ekonomiskai mokesciu kelimas, vengimas politines atsakomybes ir t.t. visa tai diktaturu pozymiai
punktyras 2022-06-25 17:16
Ar nemanote, kad faktas, jog galite kalbėti, kas ant seilės užeina apie valdžią, nebijodamas atsidurti ne tokiose tolimose vietose su šluotkočiu tam visai neskirtoje angoje, paneigia dėstomus teiginius?
Pumper 2022-06-25 17:20
Ir komentarų nereikia, Nausėda gi žadėjo draugauti su batka, nes tikriausiai nematė, kuom Grybauskaitei beigėsi bandymas jį arčiau vakarų pritraukti.
Benediktas 2022-06-25 17:30
Reikia skirti bandymą nusukti Lukoshenką nuo Putino, nuo bandymo draugauti su Lukoshenka. Vakarai bandė draugauti su Putinu - nieko gero neišėjo, užsiaugino vargą sau.
Senas kareivis 2022-06-25 21:35
Kada ir kokiais būdais Prezidentė Dalia Grybauskaitė tampė Baltarusiją?
Senas kareivis 2022-06-25 21:48
Jeigu Lietuvą užpuls ruskiu ir baltaraskių kariuomenės, man atrodo, kad tu juos sutiksi su gėlėmis. Ne su automatu, pagaliu, ar bent sėdėdamas rūsyje, bet su gėlėmis ir su užrašu ,,Спасибо за освобождение!".
Senas kareivis 2022-06-25 21:52
Kada Nausėda žadėjo draugauti su Batka? Prašau duoti šaltinį. Dėl Grybauskaitės irgi irgi prašyčiau analitinį straipsnį. Dėkoju.
Dannas3 2022-06-26 07:50
Grybauskaite, pirmos kadencijos pradzioj labai smarkiai stengesi buti mediatore tarp vakaru ir baltarusijos, iki tol kol nesuprato, kad lukasenka tik naudojasi europa, stengdamas kuo daugiau isplest naudos, tebudamas diktatorius, putino kišeniukas. Greit supratusi, kad nieko gero nebus, liovesi stengtis palenkti ji i vakaru puse. Nzn kokiu analitiniu straipsniu tau reikia, bet cia ir kaip tuo metu nesidomejes politika, puikiai atsimenu sita dalyka. Del Nausedos gal prasauta, nebent turima galvoje Nausedos amebiskuma, kai jis vis lenda tamsumoms i sikna, gal kada yra leptelejes, kad gal reikejo susitarti su lukasenka, bet cia lyg skvernelis sita šūduva uzsieme, o ne Nauseda.
immortallt 2022-06-26 19:49
Nausėda siekia visiems įtikti ir su visais draugauti, jis neturi nei nuomonės, nei įžvalgų, nei dar kažko. Jis tik atkartoja tai, ko jis mano, kad didžioji dalis nori iš jo. Ar supranta jis pats ką jis pasako? Dabar jau turiu dvejonių ar ir tiek pajėgus mąstyti.