[Žinios trumpai] Arestovičius: „Baltarusiai bus žudomi žiauriau nei rusai - po 3 dienų neliks nei vieno“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-06-27 10:10
Pasirinkimo neturi labai daug, arba ukrainiečiai žudys, arba rusai. Reik tikėtis, kad pusprotis bulvių maišas sugebės išlaikyti rusą ramų, kol Ukraina uždusins iki nepajėgs net baltarusijos užpult. Spaudimą batka gauna nemažą ir neaišku kokie pasiūlymai pareina iš putkino. Reik tikėtis batka pasirinks Kazachstano kelią... Atsities ir pasakys gana, čia viskas priklausys kiek rusas bandys užsmaugt arba susitart su oligarchais supančiais bulvių maišą, nes vien tik nuverst batką rusui neužteks. Mano požiūris Batka laižo šikną putinui, nes nenori susilaukt Ukrainos likimo. Kiek reikės jam taip sėdėt neaišku kada pasikeis rėžimas Rusijoje. Bet taktika pragyvent rėžimą, jei turi šansą yra geriau už tiesioginį karą. Sugriauta infrastruktūra, sugriauti fabrikai, žlugus ekonomika, žuvę žmonės sukelia daugiau problemų nei pragyvent rėžimą ir ištaikius momentą trauktis visu pajėgumu.
Benediktas 2022-06-27 10:20
Kažkoks labai keistas keistas vertimas gavoso. Lygtai ukrainiačiai užsikrėtė nuo nuo rusų nacizmu ir eis pulti Baltarusiją, paskaičius straipsnį galima pagalvoti.
Nerkus 2022-06-27 11:22
Gal vertimas ir nekoks, bet patys baltarusiai, kurie kariauja Ukrainos pusėje, sako, kad paskui eis versti batkos. O prie tų baltarusių prisijungs nemažai ukrainiečių savanorių.
donatasv 2022-06-27 12:36
Batkai vienu ar kitu atveju bus riesta. Jei atlaikys putino spaudimą, išeis kaip žmogus suvaldiąs putino kaprizus ir išsaugojęs Baltarusiją nuo tiesioginio karo su Ukraina arba su rusu. Kolkas jam sekasi temti gumą kiek tai įmanoma, nekreipiant dėmesio į tai ką šneka.
immortallt 2022-06-27 13:04
Šiaip batkai dabar geriausias metas pradėti priešinimąsi, jei iš viso yra noras priešintis. Kol užsiėmę su ukrainiečiais dvejoju, ar labai veršis atidaryti antrą frontą. Plius galėtų tikėtis sulaukti ne tik ukrainiečių paramos, bet ir NATO.
donatasv 2022-06-27 13:54
Nu čia tik mano sapaliones kad batka ištemps be karo. Nelabai jam pavyks du tulikus vienu metu apšikt. Pavarys pervidurį ir gaus į ragus nuo abiejų.
Benediktas 2022-06-27 14:07
Jei jis eitų į derybas su vakarais dabar - galimai kažką galėtų dėl savęs susitarti. Žinoma - po karo tektų pamiršti valdžią ir turtus. Bet negi jis mano, kad eidamas su Putinu, po karo išlaikys valdžią ir neatsisės į kalėjimą. Ir dabar yra tas momentas, kada jis turi didžiausią vertę vakarams, vėliau jam gali būti per vėlu.
Hmz 2022-06-27 17:15
Nieko nuostabaus - T.LT kaip šaltinį naudoja rusišką saitą su logotipu, primenančiu "Russia Today".