[Žinios trumpai] Rusijos košmaras tęsiasi – Prancūzija atiduoda ketvirtadalį CAESAR rezervo, tai labai galinga jėga

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-07-03 10:12
Nu va Putino draugas, mėgėjas pasiklabėti telefonu irgi pradėjo daryti teisingus žingsnius. Matosi, kad Europoje mažai ginklų - reikia duoti užsakymų karinei pramonei. Kiek girdėjau taip ir vyksta, vyks - karinės pramonės renesansas kolektyviniuose vakaruose. Kaip Rusija kels savo karinę pramonę - neaišku.
iPienius 2022-07-03 13:12
karinei pramonei pradet masine gamyba reiks keliu metu. amunicijos praktiskai nera gaminama, o dabr viskas vezama is sandeliu. ateis laikas, kad bus technikos, bet nebus kuo saudyt. dali atdiuos ukrams ir patys tures ne kazka. rusai siuo atveju turi pranasuma, nes jie gamybos niekad nestabde. manantiems, kad NATO neturi jokiu problemu ir rusus gali tiesiog nuosluot, tai taip nebus. karo su nato atveju paskelbia mobilizacija, pradeda vezt ww2 laiku lavonus, kurie dar juda ir Europa bus griaunama. ilguoju laikotarpiu rusai tikrai neturi galimybiu laimet del savo ekonomikos dydzio, bet problemu gali pridaryt begale
Benediktas 2022-07-03 14:14
http://www.technologijos.lt/n/technolog ... pasiulymus
kestutisz 2022-07-03 15:38
Puikus pavyzdys jau buvo - normalūs vakarai (kur ne naciai) WWII pradžioj neturėjo beveik išvis nieko, bet net karo sąlygom nuolat bombarduojami ir blokuojami UK (jau nekalbu ramiai sau už balos gyvenančius amerikiečius) prigamino kiek tik reikėjo, ir netgi labai greitai. Tiesiog dar vis nėra kažkokios normalios motyvacijos.
Kyborg 2022-07-03 18:26
Rusija nestabdė gamybos? Turbūt todėl krūvos buvusių rusų šauktinių pasakojimų, kad per tarnybos metus 10 šovinių neiššovė ir turbūt todėl rusai kariauja praktiškai vien su sovietine technika ir iš konservacijos traukia T62 tankus? Jei jau turi tokią info, kad jie nestabdė gamybos, gal papasakosi kur gi visa ta technika ir amunicija gaminta per paskutinius 30 metų? Ar čia tokia rusų strategija pagaminus pradžioje ~50 metų palaikyt sandėliuose ir tik tuomet naudot? Ir parodyk nors vieną vakarų naudojamos technikos pvz kuri būtų WWII laikų ir nusileistų tavo mylimos parashos technikai.
skimas969 2022-07-03 19:06
Ir vel lietuviska propoganda. Va jei pietu koreja perduotu 300-500 gaubicu ir sviediniu joms - va cia butu rusiskas kosmaras.