[Žinios trumpai] Atsiųstas griežtas perspėjimas: „Lietuvą paversime IT rezervatu... Grąžinsime ją į akmens amžių“. Oficialus Lietuvos atstovų atsakymas – „eikit na***“ (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2022-07-03 20:48
Labai keista (o ir šiaip gal dėl to taip atsargiai šokinėja patys grasintojai), kad jų pačių valdžia negaudo. Juk prasidėjus kažkokiom "realiom baisiom atakom" jų visa šalis gali virsti intranetu. Dar vis kažkaip atsargiai, vis žaidžiama ir provaideriai neatjungia linkų. Trūksa tik didesnio išsišokimo. Ok, dar yra momentas, kad išorėje gali būt nemažai entuziastų, bet čia irgi yra tik motyacijos klausimas. Prisimenant palyginus modernių laikų istoriją (WWII) net visiškai demokratinėje šalyje po Pearl Harboro japonai buvo perkelti praktiškai į koncentracijos stovyklas. Dėl visa ko. Po to berods ir atsiprašė, bet tai jau nieko nekeičia.
HardAxe 2022-07-04 09:00
jei išsinuomavo DDOS fermą, tai turbūt dauguma kompiuterių taip ar taip europos daly koks nors chlamas virusais užkrėstas. Linkų atjungimas nepadės. O ir atjungus internetą, hakeriai ir elitas jį visvien turės. Korėja geras to pavizdys. Padėtų, nebent, kaip dar vienas spaudimo įrankis.