[Žinios trumpai] Karas persikelia į Rusiją: kaukėti vyrai su juodai raudonais drabužiais užpuolė rusų karinį dalinį, įvyko susišaudymas  ()

Strategiškai svarbiame mieste, netoli valstybės sienos su Ukraina, neramumai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žiniasklaida praneša apie nežinomų asmenų išpuolį prieš karinį dalinį Klincuose prie Ukrainos sienos.

Buvo užpultas karinis dalinys Nr. 12721 Klincų mieste, Briansko srityje. Apie tai liepos 5 d. pranešė Rusijos „Telegram“ naujienų kanalas „Mash“, gavęs informacijos apie įvykį. Šiuo metu oficialaus patvirtinimo nėra.

Pranešama, kad išpuolis tariamai įvyko apie 4 val. Pagal informaciją trys nepažįstami vyrai su kaukėmis ir juodai raudonais drabužiais šaudė, po to dingo nežinoma kryptimi. Jų ieškoma.

Pažymima, kad vienas iš užpuolikų galėjo gauti šautinę žaizdą.

„Kariai, sudarę kontraktus, tarnauja kariniame dalinyje 12721. Miestas yra strategiškai svarbus, netoli valstybės sienos su Ukraina“, – rašoma kanale „Mash“.

 

Atkreipkite dėmesį, kad Ukrainos Černigovo sritis ribojasi su Briansko sritimi, kurios dalį per pirmąjį invazijos etapą užėmė Rusijos kariuomenė. Ukrainos kariuomenei šiame fronte pavyko nugalėti Rusijos ginkluotąsias pajėgas ir išlaisvinti teritorijas.

Pastebėtina, kad tai jau antras nemalonus incidentas su RF ginkluotųjų pajėgų kariniu daliniu Klincuose nuo invazijos pradžios.

Birželio 14 dieną bazė sudegė. Tai įvyko, preliminariai, dėl Ukrainos sraigtasparnių atakos. Svarbu, kad Klincai yra apie 45 km nuo Ukrainos sienų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(4)
(106)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: