[Žinios trumpai] Netikėtai paaiškėjo supergalinga Ukrainos ataka prie Belogorovkos - sudaužyti okupantai išvežami pilnais „KamAZ“ sunkvežimiais  (1)

Luhansko sritis, įskaitant Severodonecką ir Lysyčanską, pareikalavo daug okupantų aukų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per kautynes, ​​į rytus nuo Severodonecko prie Belogorovkos, Rusijos kariuomenė patyrė didžiulių nuostolių,  informacija apie tai sklinda žiniasklaidoje.

Žvalgyba užfiksavo tris Rusijos „KamAZ“ ir „Ural“, išvežusius žuvusius Rusijos kariškius iš gyvenvietės teritorijos. Apie tai, remdamasis kariniais šaltiniais, pranešė „Informacinio pasipriešinimo“ grupės karinis-politinis stebėtojas, karo ekspertas Aleksandras Kovalenko.

Savo „Facebook“ puslapyje jis pažymėjo, kad Šoigu praėjusią savaitę pranešė V. Putinui apie Luhansko srities užgrobimą, tačiau tuo metu informacija buvo klaidinga. Be to, per bandymą visiškai užimti Luhansko sritį, įskaitant Severodonecką ir Lysičanską, Rusijos kariuomenė prarado daug gyvosios jėgos.

„Mūsų kariai prie Belogorovkos atsikratė daugybės okupantų. Vien per pastarąsias kelias valandas užfiksuoti trys rusiški „KamAZ“ ir „Ural“ automobiliai, išvežę „krovinį 200“ iš gyvenvietės teritorijos“, – sakė jis.

 

Kovalenko pabrėžia, kad likviduodami Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Rusijos karinius dalinius, buvo naudojamos kombinuotos priemonės:  artilerija, aviacija ir  puolimas.

„Tai tik pradžia!“ – pažymi ekspertas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(217)
(3)
(214)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: