[Žinios trumpai] Neįtikėtina HIMARS pasekmė – rusai užnugaryje bėga iš sandėlių, palieka juos be apsaugos: skubiai iškviesta FSB

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

pirmas 2022-07-09 08:44
Jei viskas taip gerai sektųsi ukrainiečiams, Rusija nebūtų užėmusi tiek daug svetimos teritorijos. Šitos žinios padailintos Ukrainos naudai, realybė ne tokia graži.
immortallt 2022-07-09 11:35
FSB gal sandėlius pasaugo Ukraina negali kariauti rusų teritorijoje, todėl jai bet kokiu atveju reikėjo į dalį teritorijos įleisti, kad galėtų kariauti. Aišku, nėra taip, kad ukrainiečiai nepatiria nuotolių, ar čia gerai gyvena, bet rusams tai irgi nėra pasivaikščiojimas parke. Tikėjosi lengvos pergalės, o nuostoliai didesni nei sumoje nuo antrojo pasaulinio karo, tiek gyvąja jėga, tiek technika, tiek ekonomiškai. Ukraina negali laimėti karo tiesiog sunaikinant visą rusų techniką per trumpą laiką, jie ir turimą techniką turi taupyti, ir žmonių gyvybes saugoti, kitaip nesiskirs nuo rusų. Tad jei labai didelį spaudimą turi, jie geriau taktiškai atsitrauks ir atkovos teritorijas vėliau. O šiaip spėčiau, kad rusai prarado plius minus pusę savo karinės technikos, kuri dar veikianti, išskyrus artilerijos, tos turbūt dar gyvą biesą turi. Bet artilerija be oro gynybos ir stiprios fronto linijos yra lengvai naikinama. Taip pat be gerai veikiančios logistikos artilerija greitai tampa beverte. Ką ir daro toliau ukrainiečiai - naikina logistiką. Logistikos sunaikinimas realiai ir sunaikino tą baisiąją 65km koloną (realiai nulis poveikio, tik ukrainiečiams ginkluotės davė).
Benediktas 2022-07-09 11:52
Ukrainiečiai negalėtų laimėti karo, jei kariautų su rusų lygio technika ir dar mažesniais kiekiais ir su mažiau kareivių. Tik su techniškai pranašesne karine technika (naujausia) jie gali tikėtis laimėti šitą karą. Himars - vienas iš tokių ginklų. Reikia panašių ginklų daugiau.
Absoliutas 2022-07-09 12:26
Ukrainieciams sekasi labai gerai. To irodymas, kad putinas atleidzia savo generolus.