[Žinios trumpai] Įvardijo pagrindinį Ukrainos tikslą artimiausiu metu: „Jei išspręsime šią problemą rusai bus šoke, viskas pajudės!“  ()

„Vienas iš pagrindinių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tikslų – Naujosios Kachovkos kontrolė“, - teigia karo ekspertas Dmitrijus Snegirevas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Snegirevas „Apostrophe TV“ eteryje išsakė savo nuomonę, kur Ukrainos armija turėtų judėti toliau, kad ją lydėtų sėkmė. Politologas paaiškino strateginę tiltų svarbą ir kodėl taip svarbu, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos turėtų galimybę juos sunaikinti: „Jau galime sukelti gaisrus ir kontroliuoti tiltus, o tai leidžia Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms valdyti okupacinės armijos logistiką“.

Dmitrijaus Snegirevo interviu „Apostrophe TV“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Karinis ekspertas įvardijo pagrindinį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tikslą pietine fronto kryptimi: „Galime drąsiai paskelbti apie Ivanovkos regioninio centro išlaisvinimą, Rusijos okupacinių pajėgų logistikos bazės Naujoje Kachovkoje likvidavimą ir, atitinkamai, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pažangą Naujosios Kachovkos kryptimi. Vienas iš pagrindinių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tikslų – Naujosios Kachovkos kontrolė“.

Dmitrijus Snegirevas apibūdino Naujosios Kachovkos deokupacijos reikšmę bendrai karo veiksmų eigai: „Naujoje Kachovkoje mus domina užtvankos ir vandens tiekimo į aneksuotą Krymą sustabdymas. Jei išspręsime šį klausimą, mes galėsime kalbėti apie pasiektą kokybinį lūžio tašką karinėje konfrontacijoje“.

 

Karybos specialistas paaiškino, kam ši teritorija reikalinga patiems okupantams: „Priminsiu, kad vienas iš Rusijos agresijos Rusijos Federacijoje planų yra nutiesti vadinamąjį sausumos koridorių nuo aneksuoto Krymo teritorijos iki okupuotų teritorijų Luhansko ir Donecko srityse, taip išsprendžiant vandens tiekimo į aneksuotą Krymą klausimą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(0)
(47)

Komentarai ()

Susijusios žymos: