[Žinios trumpai] JAV karys iš „Žaliųjų berečių“: rusai turi vieną ypatingą mentaliteto savybę, kurią būtina įvertinti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ihouser 2022-07-12 19:25
>>> BTR, BMP ir „Ural“ - tos mašinos jam pasirodė visai primityvios, bet jos niekada negesdavo. Tarnavau sovietų armijoje. Dažniausia vairuotojo pozicija – ant nugaros po mašina. Krušdavosi nuolat, detalių negaudavo tai nupyzdindavo nuo kitų mašinų. Pusę parko stovėdavo remonte. O tos, kurios „negesdavo“ tiesiog turėjo geriausius vairuotojus „diedus“, kurių mašinas kiti bijojo liesti.
Benediktas 2022-07-12 19:36
Niekas nesako, kad rusai durni, tiesiog valdymo, visuomenės egzistavimo struktūra pas juos durna. Jie gi tokie pat slavai, kaip ukrainiečiai daugumoje, tik iškreiptos vertybės, moralė, etika ir logika ir šiaip - pasaulio supratimas. Prie geros sistemos, būtų galima normalizuoti. Bet tik ne su tokiomis valdžiomis, kaip Putino, kur apdovanoja karius po žaginimų.
gytis13 2022-07-12 21:39
Kažin ar čia taip, ruso technika patikimumu nepasižymėjo niekada. Paprastumas taip, bet paprastus daiktus taip pat reikia kokybiškai pagaminti.
Absoliutas 2022-07-13 01:16
Kaip rusai sako savo naujausiose reklamose: jeigu eisi i universiteta tapsi alkoholiku, jeigu eisi armija tapsi sekmingu vyru.
Azys 2022-07-13 08:30
labai jau amerikoniškas požiūris, matosi, kad žmogelis taip ir neperprato rusų. Apie negendančia techniką išvis pasakos, o kad pas juos viskas paprasčiau, tai ne dėl to, kad daug galvoja, atvirkščiai - eilinis rusas geriau ant pečiaus pagulės ir balalaika pagros, nei kad smegenis pakrutins ar pats pasijudins. Dar viskas paprasčiau tiesiog dėl to, kad jie nieko ir neturi, arba visko trūksta.