[Žinios trumpai] Analitikas: „sužlugdyti Rusijos režimą galima tik 2 būdais, sankcijos tam nepadės“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-07-17 17:59
Diktatoriaus mirties neužteks. Norint, kad Rusija pasikeistų mano nuomone viskas turi baigtis totaliu perversmu, pilietiniu karu ar kažkuo panašaus. Rėžimo nariai paskelbti tautos priešais ir persekiojami, teisemi. Privalo atsirast opozicija ir demokratiški rinkimai, su užsienio stebėtojais. Jei to nebus diktatoriaus mirtis bus tik simbolinis pasikeitimas valdžioje. Rusijoje kaip ir Ukrainoje turi atsirasti korupcijos muziejus tiksliau kelios dešimtys.
Benediktas 2022-07-17 18:58
Po Putino pašalinimo - ten įvyks peštynės dėl valdžios. Kas be laimėtų, manau pirmas dalykas bus - karo Ukrainoje nutraukimas ir kariuomenės išvedimas. Bet sankcijų naujai valdžiai niekas neatšauks vien dėl to - jiems reikės tvarkytis su ekonomika. Ekonomikos izoliuotai nuo pasaulio jie nesusitvarkys patys. Bus priversti ieškoti dialogo su vakarais. Su banditais aišku vakarai nekalbės, o ekonominę situaciją naujai valdžiai reikės spręsti - va tada ir gali kilti mitingai, revoliucija, kai valdžia nieko nesugebės pagerinti pati iš savęs. Tik tada gaus šansą ateiti žmonės, kurie nesusieję su Kremliumi. Tik tada vakarai galės pasiūlyti iškeist tam tikrų sankcijų atšaukimą į valdžios struktūros pertvarką Rusijoje. Putino pašalinimas daug ką pakeistų, jam būtų suversta visa kaltė, visi jo draugai kaltintų jį, kad jis čia dėl visko buvo kaltas. Ypač, jei tai transliuotų per nacionalinę TV, žmonės irgi persiimtų nuomone, kad Putinas buvo diktatorius ir norėjo tik absoliučios valdžios, kad išsaugotš savo kėdę - kas ir yra tiesa.
donatasv 2022-07-17 19:33
Čia gali neuztekt suverst viską putinui. Sistema degradavus nuo galvos iki smulkių valdininkų. Kad vakarai pradėtų nuiminėt sankcijas turėtų būt rimtas perversmas. Dingus putinui ir atėjus kitam galvoji neprasidės visos Putino chebros medžioklė? Tikėtis kad jie taikiai pasitrauks naivu. 100+ putino aplinkos žmonių valdo virš trilijono dolerių turtą, su tiek tokioje korumpuotoje sistemoje jie gali padaryt betką, kad išlaikytų jiems palankų rėžimą...
Benediktas 2022-07-17 19:49
Tai tegul jie ten medžioja vieni kitus. Bet karas manau 100% bus nutrauktas iš karto, kai tik Putinas būtų nustumtas nuo valdžios. Kitu atveju nėra ko jo numinėti - jei karas tenkina. Niekas į Putino vėžes stoti nenorės. Tegul bet kas ateina ten pas juos į valdžią, kad ir dabartinės KGB vadovas - su ekonomika kažką vis tiek reikės daryti. Neįsivaizduoju, kaip jie be vakarų pagalbos ir normalios valdžios struktūros pastatymo galėtų susitvarkyti ekonomiką.
donatasv 2022-07-17 20:41
Tai kam verki dėl to, kad su rusija reik susidorot, kad nenorėtų užpult kitų šalių? Sankcijas nutraukinėt padvėsinus putiną ir tik putiną tai lauk to pačio po 10 metų. Nes viršūnėse Putinas sukišo visą šūdą ir jis smirdės tol kol neišsivalys. Smirda reiškiasi sankcijos lieka, manau taip amerikonas ir darys.
iPienius 2022-07-17 21:06
apie rusija jus nieko nesuprantat. visais laikais ten buvo ubagynas, zmones sudinai gyvenai, o rusu mentalitetas yra toks, kad jiems visada gerai ir jie niekada gyvenimu nesiskundzia, kad ir koks jis sudinas yra, todel sankcijos realiai nieko nepadarys, kad zmones pradetu eit i gatves ir protestuot. kurie protestuos, tai tuoj bus isvaikyti. vakaruose lygiai tas pats yra daroma su protestais ir cia nuo rusijos niekuo nera pazengta toliau. visais rusijos istorijos etapais buvo diktatoriai ir zmones juos palaike. buvo carai, paskui atejo sovietu laikai, dabar turim kaip ir respublika, bet tai vistiek didele valdzios dalis sutelkta vienose rankose. kitas dalykas yra putinas. na ir kas kad jis numirs, bet ateis kitas, kuris bus lygiai toks pats. kad ir tas pats Navalnas: kiek maciau jo kalbu apie Kryma ir Ukraina, tai jis laikosi lygiai tokios pacios minties, kad tai yra RU dalis. greiciausiai jau yra seniai paskirtas putino ipedinis ir nebus ten jokiu pestyniu, nors greiciausiai putinas dar labai ilgai bus prezidentu. karo pradejimas tikrai nebuvo vieno putino uzgaida. neaisku, kokie realus rusu tikslai yra UA. denacifikacija ir demilitariazija, tai cia tik paprasciausias pasiteisinimas. garantuotai tie patys oligarchai pritaria karui
Benediktas 2022-07-17 21:15