[Žinios trumpai] Po Šoigu įsakymo prasidėjo didelis Slaviansko puolimas, Ukraina smogė atgal: okupantai sumalti į miltus, Rusijos kariuomenė „papuolė į komą“  ()

Ukrainos informacinio pasipriešinimo grupės koordinatorius praneša, kad Rusijos puolimas Seversko srityje dėl didelių nuostolių „papuolė į komą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė patiria didelių nuostolių, bandydama veržtis Donecko srities teritorijoje Slaviansko-Seversko kryptimi. Rusai fiksuoja didelius nuostolius daliniuose iš Samaros ir Novosibirsko. Tai pranešė karybos ekspertas, Informacinio pasipriešinimo grupės koordinatorius Aleksandras Kovalenko, remdamasis kariniais šaltiniais. Savo puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“ jis pažymi, kad Rusijos kariuomenės puolimas Seversko srityje „papuolė į komą“.

Užpuolikai bando rasti būdų, kaip kompensuoti žmogiškuosius praradimus, tačiau susiduria suaugančiais nuostoliais. „Slaviansko-Seversko kryptimi įsibrovėliai turi didelių nuostolių daliniuose iš Samaros ir  Novosibirsko. Puolimas Seversko srityje pateko į komą. Ieškoma būdų, kaip kompensuoti nuostolius ir papildyti dalinius žmonėmis. Tačiau laisvų tokių išteklių nėra. Ką Šoigu ten užsakė?“ - pažymi Kovalenko.

 

Perimami rusų okupantų pokalbiai taip pat rodo didelius nuostolius. Užvakar buvo paskelbtas rusų kario pokalbio fragmentas, kurio metu jis kalbėjo apie visišką jo bataliono sunaikinimą – iš 300 žmonių išgyveno 15.

(146)
(2)
(144)

Komentarai ()

Susijusios žymos: