[Žinios trumpai] JAV ginklai iš Ukrainos „gali atsidurti Rusijoje, Sirijoje ar Meksikoje“? Ambasadorė teigia, kad taip, kaip dabar dar nebuvo niekada  (4)

Dabartinis Ukrainos ir JAV bendradarbiavimo skaidrumo lygis yra neturintis precedento, o Kyjivas suteikia partneriams išsamų vaizdą apie tai, kaip yra naudojamos priemonės ir ginklai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-18 [Žinios trumpai] JAV ginklai iš Ukrainos „gali atsidurti Rusijoje, Sirijoje ar Meksikoje“? Ambasadorė teigia, kad taip, kaip dabar dar nebuvo niekada  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai interviu „Amerikos balsui“ sakė Ukrainos ambasadorė JAV.

„Esu susijusi su visomis komunikacijomis. Negaliu kalbėti apie visas, bet neprisimenu tokio bendradarbiavimo, supratimo ir abipusio skaidrumo, kokį turime dabar“, – sakė O.Markarova.

Anot jos, Ukraina suteikia savo partneriams „visišką supratimą, kaip ji naudoja lėšas ir ginklus – kiek įmanoma aktyvių karo veiksmų sąlygomis“.

Ji pabrėžia, kad be informacijos mainų su Pentagonu ir Baltaisiais rūmais Ukrainos valdžia nuolat informuoja ir Kongresą.

Kalbėdama apie naujausius kongresmenės Viktorijos Spartz pareiškimus, išreiškus susirūpinimą dėl amerikietiškų ginklų tiekimo Ukrainai kontrolės lygio, ambasadorė sakė puikiai suprantanti tokį susirūpinimą, nes Ukraina iš Amerikos mokesčių mokėtojų gauna milžiniškas sumas. Savo ruožtu, anot jos, Ukraina daro viską, kas įmanoma, kad užtikrintų maksimalų skaidrumą ir ataskaitų teikimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(37)
(3)
(34)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: