[Žinios trumpai] Atpirkimo ožiai jau yra! Rusijoje viešai įvardijo tuos, dėl kurių kaltės nepavyko „užimti Ukrainos per 3 dienas“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-07-21 18:08
Kad kažkuris komentatorius rašė, kad Rusija geriausius desantininkus pasiliko pabaigai, dar nepradėjo rimtai kariaut.
EEE 2022-07-21 20:06
Keista, kad Rusijoje dar nekyla klausimų - o kokio pyp mes iš viso lindom į tą Ukrainą? O kokio pyp pyyyp mes prieš invaziją į Ukrainą NATO iškėlėm ultimatumus? O kur rusų "strategų" išvados kokios tarptautinės pasekmės bus po įsiveržimo į Ukrainą? Na jie taip a a a xu xu xu pyp pasiruošė karui, taip apsi-iko, kad joks didžiausias Rusijos priešas to nebūtų sustrategavęs, labai tinka šiuo atveju - Rusijos protu nesuvoksi
gytis13 2022-07-21 22:29
Aš manau kad kaltas Putinas, tegul pats save atleidžia iš pareigų...
technologas 2022-07-21 22:57
Tai chujlo jau tapo “tavričeskij”, dabar užsinorėjo tapti “сия руси”, bet likimas nelėmė, apsiskaičiavo su savo aplinkos vagyklomis, taip ir žlunga imperijos nuo savo trūkumų, o juk galėjo mėgautis tie “chujliatos” rožiniais saulėlydžiais Bahamuose, bet ne, pastatė viską ant kortos, o gaus didelė tikimybė kad visišką žlugimą, va boeing jau 20 metų į priekį Rusijai lėktuvų neparduos, ir ne tik jie, daug kas pamatė kas per rizika, bent jau nustos lietuvius auklėti, maždaug neaiškinkite kad Rusija bloga, mes dabar su ja draugausim, o juk buvo prieš keliolika metų tokios vakariečių pamokos.
AAA000 2022-07-22 00:05
siandien bajeris buvo. iki siol zvengiu mintyse . varau per miesta, sedi trys tokie dvimetriniai atsipeneje diedai ir kazka rusiskai rekauja. fig suprasi ukrainieciai ar rusai. nu kad rusai - tikimybe didesne - bet galejo but ir ukrainieciai kokie rusu kilmes. galvoju isijaute cia - sakau paerzinsiu. rusiskai sakau, nu "cio muziki, cio delajem, otdyxajem? pocemu ne v Ukrajine vajujem?" nu reiketu pamatyt reakcija, kaip snukius susuko tik pritilo konkreciai. vienas toks tipo "sustresnis" - sako: "o ty pocemu ne vojujes?", nu as taip primeciau - sakau: "a mne zacem, ja za litvu" tai pradejo teisintis, tipo jie cia dirbt atvare - panasu ruskiai nuejau kazkiek, atsisuku, kai move kazkur nuo suoliuku... cia geriausias irodymas, supranta jie puikiai, kad putleris jau gauna malku Ukrainoje per visus galus.
immortallt 2022-07-22 07:45
Jo, kai primeti kiek dabar vokiečiai už dujas sumokės daugiau, tai klausimas ar gaunasi, kad ką nors sutaupė ilgu laikotarpiu, prasidėję su rusais.