Totalus Rusijos fiasko! Izraelis smogė ir sunaikino iranietiškų dronų gamyklą su visais dronais!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Absoliutas 2022-07-24 10:41
Iranas deklaravo, kad neperduos dronu agresorei rusijai. Dar Iranas deklaravo, kad padidins naftos eksporta kad kompensuoti rusiskos naftos trukuma. Taigi sitas izraelio zingsnis yra labiau naudingas rusijai, nei pasauliui. Panasu, kad izraelis yra sajungoje su rusija.
Benediktas 2022-07-24 11:24
Kaip dronų gamyklos susprogdinimas susiejęs su tuo, kad Iranas dėl to nepadidins naftos tiekimo. Dėl naftos juk tarėsi JAV. Plius Izraelis sudegino dalį dronų, kurie galėjo būti perduoti Rusijai. Kaip tada Izraelis yra Rusijos sąjungininkas? Taip Izraelis palaiko santykius su Rusija, nes regionas nesaugus jiems, o Rusija turėjo bent jau neseniai ten įtakos Iranui. Su Asadu berods jau teks atsisveikint Rusijai.
P69 2022-07-24 14:13
Ir tos gamyklos buvo Sirijoje, o ne Irane. Tiesiog priklauso Iranui.
AAA000 2022-07-24 14:33
regioninis makaronu ekspertas tapai jau izraelis tiesiog syka, kad putinas nelegaliai keliu atominiu iranui uz dronus neparduotu visi savo siknos ziuri. kad susprogdint Izraeli - raketos nebutinos. bomba galima kokiu sunkvezimiu nuvezt ar tuneliu rankytem itempt. iranas sitai GALI. tiesiog neturi ka vezt o dronai cia tiesiog jei kinai neduoda - iranas netycia ju irgi turi. nieks tokio poreikio neplanavo - aplinkybiu atsitiktinumas ir tiek. irane pvz ir siuolaikines medicinines irangos daug gaminama. nepriestarauja islamui bet rusam jos nereikia kazko. galetu gi gydyt kareivius. BET tik dronu nori.
Benediktas 2022-07-24 14:46
Žinau, kad Izraelis nenori, kad Iranas atominę pasigamintų, bet čia rašo apie dronų gamyklos susprogdinimą. O iš kur tu pradėjai gaudytis užsienio politikoje, sakei tau tik tavo chata svarbu, Lietuvos politika ir eneregetika ir kur tave tiesiogiai liečia? Čia juk apie Izraelį ir Iraną. Ar nesigaudymas galioja tik ties Kremliaus politika?
AAA000 2022-07-24 17:54
nesusimaisei kazko? nes jau sapalioji manau kazka ne i tema... as tiesiog pakomentavau geresne priezasti del ko taip nutiko. siaip izraelis zude irano mokslininkus atomininkus, zude ir potencialius bombu naudotojus. o va putleri pabijojo pasirinko kazkokia lieva gamyklele-namudini kooperatyva sugriaut. cia kaip zaislu supermarketa sugriaut. padaryk isvadas pagal ivykio FAKTA, makaroniniu teroristu indentifikavimo specialiste
Benediktas 2022-07-24 18:22
Na ir kokios tavo išvados apie Putino siekius, Ukraina juk užpulta. Kodėl Putinas pradėjo šitą karą?
AAA000 2022-07-25 00:05
kalbam apie dronu gavima is Irano. tema gi apie tai. tu galva persisviesk, jei galvoji kad Putinas pradejo kara, kad galetu nuvaryt paprasyt is Irano dronu rasiau gi - painiojiesi, maisai priezastis su pasekmem vietom ir atrodai kaip kvailys taip formuluodamas klausima... nors susikloste tokia situacija, kad Putinas nuvare Iranan. ir praso is musliu dronu kuriu musliai patys mazai turi. bet faktas - turi. ir net kazkaip gamina - kas gana neitiketina. siaip jie ir raketas gamina - tik labai prastos kokybes. pagrinde balistines - kurios lengvai numusamos. ir net palydovine tv turi siaip as gamybininkas kazkiek is profesijos, tai procesai gana sudetingi, kad paleist veikianti gamini. tokio sudetingumo kaip karinis dronas. cia manau gali but atvejis ,kai Irano gaminiai greit pagaminami (del paprastumo), o pas rusus tiesiog yra pakankama gamybos baze nesudetingiems gaminiams. kazkoks toks optimalus variantas - nes reikia tai dabar ir cia jei gerai pamenu, rase spauda, musliai net masines dronu kamikadziu atakas dar ten kazkur Izraelin ar Sirijoje dare irgi iraniskos kilmes slamstas. kuris nesuveike. taip kad kazka turi, bet labiau parodai ir savo vietine liaudi durnint... daba tais dronais visi uzsiima - ant bangos reikalas... nors jei gerai suprantu, reikala, net rusu rysiu trukdymo irangos neiveikia atakose... bet va taikiniu stebejimui tikslumo tai nereikia - sita rusai aiskiai praziurejo taktiskai.
SPeed_FANat1c 2023-07-05 12:35
Koks skirtumas kokia tema. Jei teigei kad neismanai toliau uz lt ribu, tai ir kyla klausimas kaip cia oradejai ismanyt