[Žinios trumpai] Rusija paskelbė, kad likvidavo elitinę Ukrainos 63-iąją mechanizuotąją brigadą - pulkininkas pakomentavo, kas vyksta iš tikrųjų  ()

Ukrainos pulkininkas Vadim Čiornyj pasakojo, kaip Rusijos propaganda „muilina“ gyventojams akis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

63-iosios mechanizuotosios brigados vado, Ukrainoje vadinamos viena geriausių, pavaduotojas perspėjo, kad iš šalies agresorės einantys informacijos srautai visiškai neatspindi tikrovės.

Leidinio „Gordon“ redaktorė Alesia Batsman prisiminė, kad neseniai Rusijos Federacija paskelbė, kad likvidavo 63-iąją mechanizuotąją brigadą - o šio dalinio gynėjai jiems atsakė, paskelbę vaizdo įrašą, kuriame naikinamos priešo pozicijos.

„Socialiniai tinklai yra visiška melagiena. Viskas, kas ateina iš Rusijos teritorijos, yra visiška melagiena. Sakyčiau, tai tiesiog valstybė-melagiena", - viename interviu sakė Čiornyj.

Jis mano, kad Rusija skęsta melo liūne ir vieną klastotę keičia kita. Pareigūnų ir diplomatų pareiškimai pasiekia didžiausią absurdo lygį. Normalaus ir sveiko žmogaus smegenys tokių kalbų priimti negali.

 

„Valdžia (Rusijos Federacijoje) bando pateisinti savo veiksmus, „muilindama“ savo gyventojams akis. Visa jų politika, visa jų „nenugalima“ armija yra tokia netikra. Kaip ir viskas, kas vyksta Rusijoje“, - aiškino Ukrainos pulkininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(121)
(2)
(119)

Komentarai ()

Susijusios žymos: