Kas iš tikrųjų vyksta su „Boxer“: pirkome „Vilkus“, o gavome katę maiše ir galime tai dar kartą pakartoti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2022-07-28 22:41
paslovinkit konservuotu buhalteriu marketingines optimizacijos vaisius speju dar ir tos srities imortalas koks nors ten "konsultavo" proceso vadyba ar tik ne kregzduciu koalicijos vagiu saika ten buvo? daba nebepamenu jau tiksliai. kariuomene ir Lietuvos apsauga sudirbo jau tada. medicina. daba energetika sudirbineja ir transporto sektoriu... ir dar vis balsuoja visokie uz situs akivaizdzius Lietuvos priesus Lietuvos viduje... normalioje vakarietiskoje salyje rinkejai pareikalautu politines atsakomybes. ir tokios partijukstes kaip konservai ir prokomunisteliai skristu nuo valdzios vairo desimtmeciams... vieto to "randa" atpirkimo ozi koki nors. ka ten raso - tutku kazkoki nuspyre - nes panasu "per daug priesinosi" korupcijai. nu cia jau standartinis daugiametes "vadovavimo" praktikos veiksmas aplamai... svarbu tik koki anukeli po sijoneliu pakist ir pasiskirt prezidentines privilegijas... o kad kariuomenes iranga nesaudo, gelezinkelio veze neveza, tinklu europine sinchronizacija neveikia, duju kaupyklu nera, medicinos paslaugos neprieinamos - cia "valstybes paslaptis" ir "nacionalinis saugumo interesas" svarbu pinigai i prieki jau is vartotoju islupti... ir lendama jau isvis i tiesiogine lietuvos pilieciu piniginiu kontrole... tipo jus visi esat "seselis" ir valstybes priesai... konservu tipinis lozungas... taip kad pizdinkit sunauja ir runkeliai emigracijon uzdirbinet konservam. ir liberalam kur be 5k€/men net kysius legalizuoja. o kam ir kaip paimt procenteli nuo jusu perlaidu jau yra senai tvarka nustatyta ir visi irankiai atiderinti.
kiesza 2022-07-28 23:51
Kas prisiims atsakomybę? Nejau tauta dengs nuostolius ?
Abe7 2022-07-29 00:08
Jei paskaitytum straipsnį, ga ir nekiltų klausimai kas dengs nuostolius... Jei produktas ne toks koks buvo sutartas su gamintoju, nuostolius kompensuoja gamintojas. Bet kuriuo atveju, man atrodo, kad šita problema yra išpūsta specialiai dėl tų boxerių. Nes kiti triedžia taip, lyg jie nevažiuotų visai. Važiuoja ir šaudo, jei iššauna 150 šovinių vietoj 200 nu negerai, bet veikia. Sutvarkys tą softą, o jei ne, susimokės. Kaip straipsnyje rašo - reputacija yra svarbu.
Banginis 2022-07-29 00:44
Durneli, pirma pasidomėk, paskui neršk- šitą projektą pradėjo ir palaimino komunistinės šiukšlės 2015!!! Kregždute tu nupušus!
immortallt 2022-07-29 07:59
Juokinga, kai tie kurie užsakė, ar tie kurie prižiūrėjo kritikuoja projektą Tai arba tyčia kenkė Lietuvai ir pakišininėjo "bombą", arba yra dvigubai nekompetentingi - nesugeba nei atlikti savo darbo, nei žino kada patylėti. AAA nestebina, sovietas visada liks sovietu.
Talkatif 2022-07-29 08:42
AAA tai širinskienės šešėlis.
sigun 2022-07-29 19:57
Jei teisingai suprantu straipsnį: a) jei pavyks išspręst PĮ reikalus, turėsim labai gerą APC už nebrangiai. Ir tada ant šakos kabinsim tuos, kurie antram pirkimui stumia standartinį, sertifikuotą. bet silpnesnį variantą. b) jei nepavyks išspręsti, turėsim dalį teoriškai galingų, bet nepakankamai gerai veikiančių APC, už kuriuos ant šakos kabinsim norėjusius geriau nei turi bet kas kitkas + dalį standartinių, gerai veikiančių, bet silpnesnių mašinų nei norėtų kariuomenė, nes nors būdamos brangokos jos realiai bus naudojamos tik kaip standartinis APC? Kitais žodžiais bet kuriuo atveju turėsim ką keikti? O jei rimtai, pats esu patyręs, kai bandai kažką naujo, bandai sujungti kelių gamintojų daiktus, gražiai atrodančius reklaminiuose bukletuose, bet realiomis sąlygomis kiekviena dalis veikia kukliau nei testuojant laboratorijoje ir realybėje reikia ieškoti sprendimų kaip padaryti, kad visa kaip nors pradėtų veikti. Kiek tai kainuoja laiko ir nervų. Tai, jog KAM norėjo gauti gerą mašiną ir tai, jog nenuleidžia rankų ir nepriima iki galo neveikiančio daikto, o reikalauja išspręsti problemas, man kaip tik atrodo kaip labai geras pvz. O ėjimas standartiniu, pramintu taku ir yra standartinis "tarnautojiškas" variantas - nesvarbu kiek efektyvu ir naudinga, bet labai svarbu, kad auditas nieko blogo nerastų ir sėkmingai datraukčiau iki pensijos.
qrad 2022-07-29 22:11
Tu tikriausiai naktį prieš eidamas miegoti pasižiūri ar koks konservatorius nesislepia po tavo lova. Pas tavęs kažkokia nesveikai perdėta paranoja šitai partijai. Šituos Boxerius pirko ir sutarties sąlygas sudarinėjo Olekas su socdemais. Tai kodėl esama valdžia turi srėbti šūda, dėl ko jie nėra kalti?
AAA000 2022-07-29 22:45
taigi kartu buvo su komunisteliais. komunistelius balsuotojai nusodino. o ko tau siti geresni? vieni socdemai nebutu prastume be koalicijos. vadinas buvo kazkoks susitarimas. nori pasakyt atsakomybe kazkur dingo? nes parasas formaliai oleko? dabar irgi triju koalicija. nori pasakyt atsakomybe tik asmenine? tipo kazkoki ozi paaukoja? jie net nebeaukoja. tipo prisidirbusius ozelius ir ozkytes pridengia koalicijos aukstesnysis - sugalvojo dar gudriau... tau cia normaliai, kad LT kariuomene neveiks? mokesciu moketoju pinigai mokami uz kariuomenes veiksnuma. o ne uz tai kad butu nubaustas kazkoks ozys. kuris "nurasys" issvaistytus mokescius - lyg atseit nusidevejo ten kazkas... jei jau taip - tiesiog kitas nusikaltimo straipsnis - pinigu plovimas LT valstybes mastu. cia net ne auksiniai saukstai. cia kariuomenes esme - veiksmingumas. tu matyt pats pirmas pulsi daba kariaut - savanoriu dar - kai zinai kad sudinai veikia iranga ar isvis neveikia... NAUJA ir MODERNI valstybes gyvybiniu interesu - tipo kariuomenes sabotavimas - naudojant kadencini perkilojima - cia irgi korupcija. jei nebutu mirties bausmes panaikinimo - faktiskai susaudymas grestu. o cia toliau premijas dalinasi ir vaizduoja kad Lietuvai dirba...
qrad 2022-07-29 23:14
Bet tai prie ko čia politinė partija kalta, jeigu gamintojas pardavė prekę, kuri neatitinka reikalavimų? Tu tikriausiai vienas iš tų, kuris nusipirkęs brokuota prekę, neneši jos atgal ir nerekakalauji, kad pardavėjas/gamintojas ją sutvarkytu, pakeistu ar galu gale grąžintu pinigus atgal.