[Žinios trumpai] Ukraina jau žino, kas iš okupantų žvėriškai iškastravo belaisvį - paskelbta medžioklė, jo dienos suskaičiuotos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

skimas969 2022-07-30 19:05
Jis jau sumedziotas....
Benediktas 2022-07-30 20:19
Na būtų faina, jei ir kokių technologinių straipsnių portale patalpintumėte. Šiaip su rusais viskas aišku, kol jie nepatirs karinio pralaimėjimo-nebus išstumti iš Ukrainos bent vasario 24d ir nepasikeis rėžimas, tol šita istorija nesibaigs. Žiurkės įvarytos į kampą. Kai negali laimėti prieš karius - vykdo terorą prieš beginklius - teroristinė valstybė.
P69 2022-07-30 22:01
Aš irgi kiek pasigestu technologijų straipsnių.
AAA000 2022-07-31 10:09
i koki dar kampa? tu aplamai adekvatus? ziurkes kolkas issiplete teritorija ir daro ka nori. ziurkiu antpludis kolkas laimi. o cia aplamai jau nusisneki - sakai beginkli nukankino? jis tipo plikais kiausais matyt kariavo - visiskai neginkluotas, o tu kazkaip ta suzinojai ir cia parasei? o kai iskepa rusiskus kebabus vadavietese - tai cia neapsakytas dziaugsmas panasu tave uzplusta, nes jie formaliai irgi buna neginkluoti - tik su telefonais. kariaut nemoka ir ukrainieciai. ypac politiskai. tiesiog apie tai nerasoma ir neviesinama. didziausios valdzios klaidos yra nesirupint kazkuriuo krastu adekvaciai ir lygiaverciai. pietu dalies negyne - tai ir prakniso. Kryma aplamai patys paliko savivaldoms, nedotavo net vandens tiekimo - tai ir uzime ruskelis be suvio. gerai priruose tik apie Kijeva ir Xarkova. patys suformavo rusams 6 kolona. rusai penktadalyje Ukrainos jau 9 metai - jei ka... o daba jau ketvirtadali apziojo. ir aplamai - paciu ruskiu TIESIOGIAI kariauja nu geriausiu atveju kokie 300-400 tukstanciu. o nuvare nuo "savo" zemes apie 12-15 milijonu... 5 kolonos manai tarp ju nera nei vieno? as manau ne maziau milijono-dvieju. ukrainieciu pergales apie kurias cia istisai trimituoja - cia is esmes tik sudetingas uzpult ruozas - kur gamtine kliutis - stambi upe. Xersona manau atsiims lengvai, nes jis Ukrainos konkroliuojamoje upes puseje. bet tiltus nugriove patys nebepersikels tolesniam "islaisvinimui". koncentruoti taikiniai baigiasi. o kas toliau? o tokiem kai tu svarbu kad kasnors apie Kerces sudatilti pasvaigtu, kur nemato kas realiai vyksta nes cia vienintelis likes taikinys... leisk paklaust - o tai kaip tada atkariaus? pasivaiksciodami? moderniu ginklu dar gauna - bet cia irgi nemanau kad begalinis resursas. kiek domejausi - byra ir vakarietiski. neskaiciuoti tokiam intensyviam naudojimui. o nauji nepasigamina net menesiu begyje. o Donbasus atsiimt tai manau net ir savanoriu rysto gali nebeuztekt... 6 kolona ten ypac stipri, kuria reiks masiskiai kazkaip iszudyt ar sukist i socialines represijas. manau ne maziau 5 milijonu. o "laisvins" dabartinis milijonas savanoriu + milijonas rezerve + pazangesni ginklai. nekazkas manau... nu ir vel tures slepiama problema. o valdzia tekliedi kaip "atstatines modernia Ukraina"... tipo vagys atstatines? kaip Lietuvoje atstatineja kokius Salcininkus su Pagegiais? ar Vilniaus krasta nors? su investicinem 5 metu garantijos tvorom uz puse milijardo? kai realiai Ukrainos rytuose tenusimato skerdynes kazkokios ir visiskas teritorinis suniokojimas... jau ir taip suniokotos, tiesiog bus antras etapas niokojimo... ten bent aerouosta atsistate? del kurio taip zudesi
Benediktas 2022-07-31 11:06
Pažiūrėk JAV ir Irako karą. Irakas buvo geriau nei Ukraina ginkluotas, gyventojų - tiek kiek Ukrainoje, plotu tik mažesnis trečdaliu. Ten JAV ir koalicijos kareiviai atėjo kariaut, nebuvo laiko, kada kiaušus pjaustyt. Aktyvi fazė tesėsi 5 savaites. Pirmiausia technologiškai neutralizavo priešo karinę jėgą. Žuvo iki 500 koalicijos karių per tą laiką. O čia 6 mėnesį stumdosi Rusija, oro pranašumo neišnaudoja, ką užėmė, tai grynai dėl išdavikų, kur vartus atidarė. II armija pasaulyje.
Taspac 2022-07-31 13:07
Tai kiek konkrečiai dienų liko, jei jos suskaičiuotos?
sub 2022-08-01 09:40
O degrade adekvatus. Rusai užėmė tik tas teritorijas, kurios ir taip buvo pilnos degradų rusų, bei privertė paprastus žmones paklust ir pasirašyt. Būtent beginklį nukankino prieš kameras, pirma nuginklavo, tada nukankino, o tu elementarių dalykų negali surišt. Debil gonna debil.