[Žinios trumpai] Arestovičius: Ukraina jau pasiekė tokį lygį, kad gali sunaikinti Rusijos operatyvines pajėgas per 24 valandas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2022-08-02 23:13
Tą Ukrainos džiūgavimą girdžiu jau du mėnesius, bet kaip Rusija papildo pajėgas taip papildo, o Ukraina kaip nepradeda puolimo, taip nepradeda. O Putinas vis kartoja - jūs vis dar nesuprantate rusų. Va kai Ukraina užmigs ant laurų ir rusai pistels taip kad pramuš visas fronto linijas, tada džiūgavimai baigsis. P.s. nebent čia propaganda, skirta rusų gasdinimams.
Laurynas19 2022-08-03 10:23
Greičiausiai perdeda šiektiek. Šiaip čia visi šitie džiūgavimai ir puikavimaisi HIMARS yra ir dėl JAV akių daromi. Nes jie juos ir pristato. Taigi reikia parodyti, kad sistemos veiksmingos ir naudojamos. Tikiu, kad jos ir yra veiksmingos. 168 raketos vienu metu reikštų jog Ukraina turi 28 HIMARS (6raketos trumpesnio nuotolio vienam "sukvežimį"). Šiaip kiek sekiau naujienas ir kiek info teko rasti, tai Ukraina turėtų turėti dabar 12 ar 16 HIMARS, na geriausiu atveju 20, jei dar keturios šiom dienom buvo pristatytos.