[Žinios trumpai] Putinas paskelbė ultimatumą Europai: „žiema be dujų“ arba sankcijų panaikinimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2022-08-04 10:08
Jei neatstovės ES, tai bus dulkinama žertva, nes sekantis reikalavimas bus nutraukti bet kokius projektus pakeisti rusų dujas, arba užsuks dabar dujas. Tada bus reikalavimas nutraukti bet kokią paramą Ukraina. Jei tada dar nelaimės prieš ukrainiečius, tada pareikalaus ginklus tiekti jai.
assa 2022-08-04 21:51
išvis nafig, senai laikas uždaryti sienas, nutraukti visus kontaktus, prekybą, ir kai kažką arkliasnukis bando virkauti, siust paskui ruskių laivą žiūrint į akis. o visus laikinai gyvenančius rusus vakaruose, už bet kokius prorusiškus veiksmus, bet ką proputinišką- varyti į mylimą deržavą. Dar karo pradžioje, sakiau kad ES ir NATO -myžnių aljansai, kas pasakys kad buvau neteisus?
gytis13 2022-08-04 22:16
Prisiglobalizavo...
AAA000 2022-08-04 23:51
pati globalizacija nera blogai. blogis slepiasi detalese - kai ji pradedama taikyt buhalteriskai "viskam", ar visaip "supaprastintai". baigtiniai istekliai turi but dalinami tik globaliai. bet jei isteklius neribotas - pvz tokia gali but energija, jos gamyba kai nenaudojama kiti riboti istekliai, ir pan. nes tada globalizacija zalinga. kai istekllius neribotas (ar atsistantis) tada reikia rinktis demokratinius principus - nes tai skatina progresa. atpalaiduot maksimaliai, o ne suvarzyt rinka. zmones kai per daug kvaili, kad suprastu problemos priezastis, kalte pradeda vert irgi "supaprastintai" = va cia ir kaltinama "globalizacija" arba koks nors "nacionalizmas-fasizmas" ir cia negalima ieskot kompromiso - kaip daro buhaklteriai. kristalizuoja problemos "optimalu" vidurki. cia reikia atskirt priblemas i atskiras ir sprest kiekviena atskirai. o tu elgiesi priesingai, situ savo "pareiskimu" -------- PS jei tingi skaityt, ir nori vienu zodziu -"nusiprimityvinai"