[Žinios trumpai] Podoliakas: „Šeštadienio rytas Europoje išaušo per stebuklą – penktadienį Zaporožės AE per plauką neišlėkė į orą“  ()

Podoliakas teigia, kad Zaporožės atominė elektrinė stebuklingai nesprogo penktadienį po Rusijos apšaudymo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-07 [Žinios trumpai] Podoliakas: „Šeštadienio rytas Europoje išaušo per stebuklą – penktadienį Zaporožės AE per plauką neišlėkė į orą“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai savo puslapyje socialiniame tinkle „Twitter“ pareiškė Prezidentūros vadovo patarėjas Michailas Podoliakas, komentuodamas avariją atominėje elektrinėje.

Anot jo, Rusijos kariuomenės okupacinės pajėgos užgrobė elektrinę ir toliau rengia provokacijas.

„Šis šeštadienio rytas daugelyje Europos miestų išaušo per stebuklą, nes vakar Zaporožės atominė elektrinė stebuklingai neišlėkė į orą. Rusija užgrobė elektrinę ir rengia pavojingas provokacijas. TATENA/JT turėtų griežtai reikalauti, kad Rusija pasitrauktų iš atominės elektrinės ir perduoti ją kontroliuoti specialiai komisijai“, – sakė J. Podoliakas.

Tuo pat metu Zaporožės regiono valstybinės administracijos vadovas Oleksandras Starucha savo puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“ pareiškė, kad dėl Rusijos apšaudymo buvo pažeistos Zaporožės atominės elektrinės elektros linijos. Nuo elektros sistemos atjungtas ketvirtasis elekrinės blokas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()