[Žinios trumpai] Fantastinis pasiekimas! Ukraina numušė visas Rusijos paleistas „Kalibr“ raketas  (2)

Viena iš numuštų raketų nukrito virš Umanės ir apgadino civilinės infrastruktūros objektą, taip pat pora žmonių buvo sužeisti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos oro gynybos sistemos numušė visas 4 Rusijos karių paleistas raketas „Kalibr“. Apie tai „Facebook“ pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų vadovybė.

Rugpjūčio 8 d., apie 10 val., Rusijos kariuomenė į Ukrainos teritoriją paleido 4 jūrines raketas „Kalibr“. Raketos buvo paleistos Juodojoje jūroje. Oro gynybos pajėgos sunaikino visas raketas:

viena raketa buvo numušta Odesos srityje;

virš centrinės Ukrainos buvo numuštos trys raketos.

Pažymima, kad raketą Odesos srityje numušė oro valdymo padalinys „Yug“, o kitas tris – Centro oro vadovybės priešlėktuvinių raketų padaliniai.

Tuo pačiu metu TELEGRAM kanalai praneša, kad viena iš raketų buvo numušta virš Umanės (miestas Ukrainoje, Čerkasų srityje). Numušta ji nukrito ir padarė žalą civilinei infrastruktūrai. Kaip pranešė Čerkasų rajono policijos komisariatas, taip pat du žmonės buvo sužeisti, jie paguldyti į ligoninę. Įvykio vietoje dirba gelbėtojai.

 

Rusijos ginkluotosios pajėgos pradėjo raketų ataką Vinicos regione hipergarsinėmis „Kinzhal“ komplekso raketomis, kurios skrieja 4 km per sekundę greičiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(199)
(5)
(194)

Komentarai (2)