ORDLO vykdoma „mobilizacija“ pradėjo šiurpinti net pačius rusų kovotojus – įpykęs kariškis paskelbė tiesą, kas čia vyksta (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-08-13 13:34
Dabar pamatė, kas iš tikrųjų yra Ruskij mir, ne per TV.
AAA000 2022-08-13 14:32
daro išvadą prie ko cia okupantas? ka konkreciai jis okupavo - jei jis vietinis? ir neivede dar "ruskij mir". kolkas dar procese procesas biski uzstrigo... taip kad nieko jis nepamate... cia aiskiai rusakalbis penktakoloninis. apsikabinejes beveik guci mados sauksmo juostelem kazkokiom. kad okupantas - labai abejoju. ir kalba isvis pagrinde uz politiskai pasyvius... net ne uz putinizmo aktyvistus. man konkreciai idomu, ka Ukrainos "slovingieji vadai" spres butent tokiu klausimu? nes cia ir yra esme. kaip ziurima - jei pries tave ne kazkoks idejinis ar patriotas.. nes ukrainieciai ju nekencia - kad susimete su rusais (bet juk niekaip neirodyta kad visi - kalti avansu, kad ten gyvena). o rusai nekencia, kad sudinai kovoja - nes nenori aktyviai zudyt ukrainiecius, nenori mirt uz putina. tai ir kisa frontan kaip mesa. del rusiskos valdzios iteisinimo - nes juk "rusai atejo". kaip ir savo sanderio puse ispilde. cia sitas kalbetojas tik akcentuoja problema. aktyvistai jau iszudyti fronte. baiginejasi. jam neberamu siknoj... ir pasyviuju dalis matyt Donbase tiesiog pasidare "demokratine vietos dauguma". pradejo savo dydziu slegt ir tokiu kokie 5+ milijonai, kurie nepriime konkretaus sprendimo savyje. klausimas - o kur ju zmogiskosios teises? toks nepatogus klausimelis - nuo kurio as pradeciau belenkokius interviu ir su putleristais, ir su zelenskininkais. ir su konservatom tame tarpe... issamiai atsakyt galit? ka su tokiais daryt? jei nesugebat pareikst nuomones situ klausimu - tvirtas pozymis kad esat buki buhalteriai.. nes vieni dziaugiasi, kiti nervinasi... bet pagrindo tai nera...
Benediktas 2022-08-13 14:54
Atsakymas trumpas. Nebuvo ruso bato, nebuvo tokių problemų. Nebus ruso, išsispręs su laiku ir kitos problemos.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-08-13 15:22
Nu ko jis čia skundžiasi - už šitos sistemos ideologiją gi pats ir kovoja
AAA000 2022-08-13 15:25
ok. isvartysiu tavaip: tai kas uz visokius janukovicius balsavo, kai buvo "ukrainietiskas batas" ir "demokratija"? sakai nebuvo "jokiu tokiu" problemu? ji liko. ir dar tik padides. nes ten niekas nieko neatstatines. o asmeniskai tu nenori nuvaziuot ten ir padet atstatyt taip sunkiai atkovota Ukraina? nu kai atkovos iki pilnu buvusiu sienu - as tuo tikiu kad ivyks bet va kad tu ten vaziuosi - netikiu. nors cia istisai rastiskai rekauji, kokie jie ten saunuoliai ir herojai. nors as aiskiai matau kaip is tokiu saunuoliu ir heroju aiskiai virstama i aptvaro kovotojus, kai keiciasi aplinkybes man klausimas - kodel tu to nematai? gal aklas? ------------ atsakymas paprastas. prisikovojo... daba nebezino ka toliau daryt... jam gi pz, jei liks. o ruskyne bus antrarusis, kaip koks buriatas.
Benediktas 2022-08-13 15:31
Nėra valstybės, kurioje nėra problemų ir nebus. Problemos prie Janukovičiaus nėra sulyginamos, su tuo kad dabar vyrai išvežami į frontą ant „mėsos“. Tavo mylima Rusija ir Kremlius tai organizuoja,
mindaugas.vaitiekūnas 2022-08-13 15:39
AAA000, gyvenimas ir yra tam, kad spręstum problemas. Jų bus visada: čia ne pasaka, kur princas ir princesė ilgai ir laimingai gyveno. Pats dievas/visata mums tų problemų prigeneravo, kad turėtume ką veikti Be problemų neišgyventume, nes gulėtume po palme su kokteliu ar kaseku ir pamirštume net kad daugintis reikia
AAA000 2022-08-13 15:41
meluoji vel nenorima sprest. visuomene uzsimerkia - jei problema ne "daugumos". o tu esi butent toks - irgi rekauji tik kai dauguma rekauja. kartu su ja. galiu pasakyt, tokie kaip tu patys pirmi begtu ciulpt rusams. nes tu esi bet kokios daugumos isdresiruotas gerbejas, tau nesvarbu kas yra teisinga. tu isdresiruotas paklust - jei aiskinama, kad daugumai tinka "tokia tiesa". va ir viskas. i paprasta klausima nesugebi atsakyt. gaila man taves... man tie ruskynai su kremlium grynai dzin. bet tik valdzios ir ju "paniatkes". o zmones as vertinu individuliai, tik susitikes. arba is ju pareiskimu. ir manau ten normaliu irgi sociai. ir nemaza dalis uz tave TIKRAI vertingesni kaip zmones. nes atsparus dresurai.
Benediktas 2022-08-13 15:47
Mes matome, kaip Rusija sprendžia savo problemas. Tave turbūt labiau žavi Rusijos problemų sprendimo būdai. Matome, kaip 140 mln atsparūs dresūrai.
AAA000 2022-08-13 15:53
kaip tik nezavi. nes tu ta pati darai kaip ir tie isdresiruoti putino ruskeliai. aklai paklusti pagal komanda. skirtumas tarpo ruskyno ir Lietuvos tik toks: ruskyne tokiu isdresiruotu yra 70-80%, Lietuvoje apie 30-40%. ir tu is ju tarpo. Ukrainoje apie 50%. ji virsme i vakarus. tiesiog salis didele ir netolygiai pasiskirste proporcijos. vakarietiskas standartas - tokiu turi but ne daugiau 10%. naturali situacija kai apie 5%. tada pasiekiama geroves valstybe.
Benediktas 2022-08-13 15:57
Mes artėjam nuo rusiško prie vakarietiško standarto, Ukraina taip pat. Turėtum džiaugtis dėl Lietuvos ir Ukrainos, kad jau smarkiai skiriamės nuo Rusijos.
AAA000 2022-08-13 15:59
per letai
Benediktas 2022-08-13 16:01
Bet geriau vis tiek nei Rusijoje, sutik.
donatasv 2022-08-13 23:06
Niekad nebus idealios valstybės ar santvarkos. Gamtoje viskas sutverta paprastai išlieka stipriausi. Dauguma visada bus stipresnioji pusė, mažuma turi prisitaikyt arba išnykt. Rusas yra mažuma bandanti kovoti prieš sistema likimas aiškus... Mūsų sistema neideali ir niekados nebus, nes visiems neįtiksi. Galim tik bandyt pritemt kiek įmanoma arčiau, kad apimtume kuom didesnį ratą žmonių.
Benediktas 2022-08-13 23:24
Prieš kokią sistemą kovoja? Nebent prieš sveiko proto sistemą. Jauti kažkokius sentimentus Kremliui? Gamtoje išlieka stipriausi. Žmonių bendruomenėms, valstybėms, santvarkoms galioja, kad išlieka tos, kurių strategijos toliau siekiančios, daugiau dalykų įvertinančios, tvaresnės. Rusija padarė eilę veiksmų, kurių negalima būtų pavadinti toliaregiškais. Pradedant nuo jų ekonomikos, kuri per 30 metų taip ir išliko priklausanti praktiškai vien nuo iškasenų, jokios technologinės pažangos. Pusę pinigų laikė užsienio bankuose ir pradėjo karą, prieš vakarus - galima sakyti. Valstybėje vyrauja korupcija, ko pasekoje net sugraužė savo kariuomenę, net nelabai turbūt žinojo, kokia tikroji padėtis, nes visi meluoja. Ir t.t. Na nebent šalis turi atomines, o daugiau niekas neturi - tada gali visus užmėtyt, bet... irgi dar neaišku.
Absoliutas 2022-08-14 09:59
Straipsnyje aiskiai parasyta “rusijos sauktinis” tai reiskia kad kalba grynas rusijos karys.
Absoliutas 2022-08-14 09:59
Straipsnyje aiskiai parasyta “rusijos sauktinis” tai reiskia kad kalba grynas rusijos karys.
donatasv 2022-08-14 12:11
Siek tu kiek nori jei tai netiks daugumai pervažiuos masė, pas rusą dar kantrūs pažiūrėk į vakarų valstybes. Jei būtų mūsų koncervai vakarų valdžioje tai miestai būtų degę.
Benediktas 2022-08-15 12:19
Vakarų sistema seniai sukurta ir neblogai veikianti. Tikrai geriau nei Kremliaus sistema, nesuprantu kodėl tu jauti užuojautą Kremliaus rėžimui, kuris kovoja su vakarietiška sistema. Kas joje yra geresnio nei vakaruose? Užsikrėtei konservu virusu nuo AAA000.
sub 2022-08-16 09:24
per lėtai per tokius kaip tu