Ukrainos kariuomenė sukūrė visiškai naujo tipo ginklą – „rusiškų tankų naikintoją“ ir jau parodė, kaip tai veikia (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

eXpo 2022-08-14 21:56
bet kaskaip sunkoka atrodo su tokiu butu tuos tankus naikint, nusitaikei, issokai is sarvuocio, pagriebei virve ir sauni. o jei taikinys judantis ?
AAA000 2022-08-14 22:51
ten gi viksrinis vilkikas + velkama dvirate patranka. jei atskirai. tai nuime ratus ir uzdejo ant vilkiko matyt kazkurie nagingi artileristai konkreciai uzsikniso atkabinet ir prikabinet. ir padare savaeige puska nieko gudro siaip - atsilikus technika. tinka tik pries ruskus tankus. geriau amerikieciu velkama haubica tegu uzsideda - nors ten gal per sunki issikes vilkikas net gaila man ju, su kokiom nesamonem kariauja - kai lengvuciai priestankiniai rankiniai ginklai net efektyvesni... vakarai realiai mazai labai duoda rimtesnes technikos... ta kur dave - trim pamainom ukrainieciai saudo. vamzdziai susidevejo net amerikietisku. o vokiskiskos isvis atsijungia programiskai... dave kaip vaikam saldainiu - kelis vienetus, kai jiem reikia keliu simtu... himarsai tik pasiteisino 100% - panasu vienkartines raketos visgi ateitis karo. o ne pabuklai. prancuzu kiek pezejo - tos cezar neblogos - bet ten net 10 lygtai nedave. daba tas zuzana-2 prasaudys - paziuresim kokie atsiliepimai. siaip siuolaikine artilerine technika taikini susiprogramina is duomenu dar vaziuodama. kai sustoja issovimui - jau buna viskas suvesta. sustoja - galutines korekcijos, suvis ir vel gali pizdint sleptis. lygtai net minute netrunka. ir pataiko keliu metru tikslumu iki mazdaug 35km. paprastu sviediniu. o sustojai ilgam - po issovimo - gausi iskart suvi atgal. ir kapiec. rusai gauna i kaulus nes velina butent taikiniu koregavime. jie viska eme masiskai saudydami. bet daba rusu masiskumas sumenko ir pz. sustabde. bet pult rusu vistiek negali. tiesiog beveik neturi kuo. va toks ir karas... mesa vs mesa...
vardasas 2022-08-14 23:10
Nu samdomas trolis visada savo formoi kokio ilgio turi buti samdomo trolio zinutes? pacios ilgiausios! Abejoju ar kam pavyktu rasti maziau nei 50 bereiksmiu zodziu per komentara.
AAA000 2022-08-14 23:18
cia apie save? siaip specifiskai karine technika seniau nesidomejau. bet kai istisai visi triedzia tuo karu - pasidare idomu ir man ka gero ten turi. pagal mane labai primityviai ten kariauja. salis gali but aplamai nepaimama - jei tinkamai irengt ibfrastruktura. pvz kur pelketa ar daug upiu - tai ir lieka zonos kur ramiai visi sau gyveba ir stebi mesas is sono, kaip ten vazineja kolonom "kazkur". dabartiniai persiedeliai storuliai - telefonu navigatoriai partizaniniam karui realiai nepajegus... kai pvz kokiam vietname - tai tupedavo urvuose metu metais... ir kasdien po kelis metrus nauju isknisdavo... nepaime net su napalmu... Lietuva labai palanki ginybai - jei neuzmest atomines. pas mus gali raust belenkuria kryptim. jei vietiniai nores - nepaims niekas. del to as ir nesistebiu , kad konservai dusina Lietuva tiesiog isvarydaniu gyvebtojus emigracijom, cia vienintelis veiksmingas planas,. kaip uzgrobt Lietuva - isvaryt VIETINIUS gyventojus kazkaip. arba sutankint i kloakas - tipo Vilnius, kur butu stambus taikinys su didele koncentracija.
vardasas 2022-08-14 23:25
Nu kaip samdomas visada savo formoi :D ras kaip itraukti i sudina balagana.
vardasas 2022-08-14 23:25
Nu kaip samdomas visada savo formoi :D ras kaip itraukti i sudina balagana.
skimas969 2022-08-15 09:40
Koks dar tanku naikintojas??? Tanku naikintojo arba suvio nuotolis ir pramusimas turi buti didesnis arba sarvai - o cia viskas prasciau.... Is technikos ir amunicijos trukumo visa tai.
AAA000 2022-08-15 10:48
ta puska pasikelt iki haubicos juk negali ji tik tiesiogiai musa. tai vadinas tik pora-trejeta kilu max - jei tanka pramust norima. bet kad vaziuojanciu tanku realiai neber pas rusus - liko tik skarbonkes. ir visokie pestininku sarvuociai ir pagalbine. plius plika artilerija. va situs manau kaip skarbonkes net sita nesamone lupa. siam karo momentui manau pats tas. kad istisai kuo greiciau keistu pozicija po suvio - pasidare svarbiau. nei pati pramusimo jega.