[Žinios trumpai] Ukrainai siūlo beprotišką kompromisą: narystė NATO už teritorijas Rusijai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-08-16 10:39
Gan šauni valdžia išpuolė karo sąlygoms Ukrainai. Aišku niekas netrukdė taip dirbti iki karo. Su Jarmaku tik neaišku, ar jis nėra agentėlis.
AAA000 2022-08-16 11:05
tu gal neseki realios situacijos. priklausys kaip seksis kontrapult ruskius. taigi dar neatsiime nieko Ukraina. perspektyvos geros tik prie upes atsiimt Xersona. ten labai nepalanki situacija ruskiams. sedi faktiskai katile, isprausti tarp ukrainieciu ir upes. bet toks vaizdas, kad net ten ruskiai dar pult bandys. sneket galima visko daug. Kaliningradas teisiskai irgi musu su Lenkija ir mum apie 2/3 ar net daugioau kazkur priklauso. prusai buvo artimiausi mum(su klaipedos krastu ten). ir dalis suvalkieciu zona. suvalku krastas Lenkijoje irgi mum turi priklausyt. ko neatsiimineji, saunuoli tu didysis? Vilniaus rajona net nevysto Lietuva, del kazkokiu elektros stulpu uz ES lesas (keli tuks € investicija kaimieciams) pakele skandala kazkokie penktakoloniniai paciame VILNIUJE... sito neiziuri? - jarmakas jam matai kazkoks svarbiau... kas jis toks aplamai?
Benediktas 2022-08-16 11:10
Chersone viskas normaliai. Protingai daro, kad nesiveržia, kol tie turi amunicijos. Nežinau, ka rusai darys ten, kai susprogdins ten visus sandėlius, nes jų S400 bejėgė prieš NATO raketas. O paskui bus matyt, nesimato prioežasčių, kol kas pesimizmui, nebent Putinas atominę elektrinę susprogdins ir sakys, kad Ukraina tai padarė. Tada ir mes turbūt kentėsim nuo radiacijos.
AAA000 2022-08-16 11:28
ten net maisto valdzia neuztikrina vietiniams. cia tau normaliai? viskas ka ten gali Ukraina siam momentui - parasyt lapeli vietiniams - kad pizdintu is ten N*=*X. kol sloves aureole apsuptieji didziavyriai saugiai pasaudys is himarsu, kuriu vakarai duoda kaip katino asaru... ir nesaudo - nes dar laukia masiskesnio pristatymo... o apie kontrapuolima jau koki menesi+ zada. kai realiai kara kontroliuoja vakaru tiekejai ir putleris. Ukraina gal ir isstums - galutiniam rezultate. bet situacija tokia - kad atsiims plikus laukus ir masines vietiniu kapavietes. o Donbase maziausia puse vietiniu dar net uz rusus kovos pries Ukraina, nes ta ir dabar daro. o jie gimimo vietiniai. ne kokie atvezti okupantai. ka siulai? irgi iszudyt visus masiskai? as nezinau ar konvencija tokius aplamai gina. ruskis jei belaisvis - tai belaisvis. ukrainietis irgi jei belaisvis - tai belaisvis. formaliai gina. o sestakoloniniai jei sakojasi - isvis net uz teisines ginybos borto pagal mane. o tokiu ten kokie 5 milijonai tai uz ka tu cia "sergi" genijau. man gyvybes verte visu vienoda. o tu ne uz rasizma kartais? - pagalvok troli viskas jam matai normaliai...
Benediktas 2022-08-16 11:35
Taip, dėl maisto baisiausia. Bet kaip suprantu tiltai pėsčiųjų rėžimu veikia, galima evokuotis į Rusijos pusę. Jei rusam atiduot tas žemes, tai jie už poros metų grįš ir žus dar daugiau žmonių, sunaikins taip visą šalį pamažu - jei atidavinėti žemes. Sunaikint savo kariuomenę ir daryti neapgalvotus žingsnius, tai irgi reiškia prarasti savo šalį ir tapti ruskynu, su ruskyno mentalitetu. Ukrainičiai neturi tiek žmonių, kad varyti taip kareivius ant mėsos, kaip rusai daro. Plius sumobilizuos užkrobtas teritorijas rusai, ant mėsos, jei paliks, kad ukrainiečiai ukrainiečius žudytų. Kaip ir dabar vyksta. Teritorijų atidavimas, kol kas tikrai ne variantas. Reikia protingai stengtis atsikovoti teritorijas. Vakarai tempia laiką, gal patiems vakarams reikia laiko geriau pasiruošti - gal iš tikrųjų NATO karas su Rusija neišvengiamas. Atiduot Putinui žemes ir daryt pertrauką - taikrai nėra geras variantas, žiūrint net ne Ukrainos mastu. Jei žiūrint protingai, toliau, o ne vartotojiškai čia ir dabar.
sub 2022-08-16 13:27
Tu gal proto bokšte istoriją paskaitinėk, prie ko blyn Lietuva ir Karaliaučius, t.y. Kionigsbergas? Nes istorija rodo, kad ta vieta, t.y. teritorija buvo tai Vokiečių ordino tai Prūsijos ordino nuosavybė, minima Lenkija, galiausiai Rusija, bet Lietuva prie ko? Lietuva ne bent prie to, kad ten viešėjo, gyveno. dirbu, amatu užsiemė daug lietuvių kilmės žmonių, geografiškai net Klaipėda nebuvo Lietuva, ačiū Vokiečiams kad paliko mums tą gražų kraštą.
immortallt 2022-08-16 13:31
Ne ne visai "ačiū vokiečiams", labiau ačiū mano proseneliui ir jo bendražygiams Klaipėda buvo lietuviškas kraštas istoriškai, bet ne pats miestas. Miestą, kaip mes suprantame, pastatė realiai vokiečiai
Kyborg 2022-08-16 18:07
Kažką praleidau, Vilniaus rajone įvestas tiesioginis valdymas? Ar vis tik jį nuo nepriklausomybės atgavimo valdo tomaševskininkai pagal savo "paniaktkes"?
Absoliutas 2022-08-16 20:36
Rusijos likimas jau nusprestas, raidoniesiems bus pipiec