Paskelbtas skandalingas video: Maskvoje uniformuotas buriatas prieš kamerą išdėjo į šuns dienas karą Ukrainoje ir savo tautiečius (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-08-18 19:02
Rusas, kaip užhipnotizuotas, britkus tipas, o buriatas savo galva galvoja. P.S. Štai ką rusai sovieniais laikais apie ameriką kalbėjo, suraskit 10 skirtumų:
mindaugas.vaitiekūnas 2022-08-18 22:58
Nu geras - prisiminiau ir aš esu taip agresyviai gynęs savo įsitikinimus, kai iš tiesų buvau neteisus (ne apie karą aišku). Neturiu ko teist - turbūt reikia gyvenime praeiti tokius etapus (ar emocinę būseną). Tik šitam veikėjui aplinkybės su įsitikinimais ne kokios pasitaikė Bet šiandien žinau vieną: "He who knows best knows how little he knows." - Thomas Jefferson
punktyras 2022-08-19 10:26
“The only true wisdom is in knowing you know nothing.” -Socrates
svetys 2022-08-19 16:43
Deja, tai gryna destrukcija, nes sekant šio teiginio logika ir pats šis teiginys tampa nežinia ar teisingas Čia įdomu tik kiek šis anglicizmas atitinka autoriaus mintis (spėju jis nemąstė anglų kalba - tad ar bent vertimas yra tikslus ).
punktyras 2022-08-19 20:27
Nuolatinės abejonės ir klausimo kėlimas – toli gražu nėra vien Sokrato mintis. Tai – pagrindinis mokslinio metodo principas. Preziumuodamas, kad nieko nežinai, – abejoji ir ieškai, stengiesi paneigti, taip ginčuose randasi tiesa. Kurią galima kvestionuoti ir ieškoti teisingesnio žinojimo.
svetys 2022-08-21 09:13
Niu ir kur čia abejonė tuo ką parašėte
punktyras 2022-08-21 16:01
[quote="svetys"]<…> “The only true wisdom is in knowing you know nothing.” -Socrates<…> Deja, tai gryna destrukcija, nes sekant šio teiginio logika ir pats šis teiginys tampa nežinia ar teisingas Čia įdomu tik kiek šis anglicizmas atitinka autoriaus mintis (spėju jis nemąstė anglų kalba - tad ar bent vertimas yra tikslus ).<…><…> Nuolatinės abejonės ir klausimo kėlimas – toli gražu nėra vien Sokrato mintis. Tai – pagrindinis mokslinio metodo principas. Preziumuodamas, kad nieko nežinai, – abejoji ir ieškai, stengiesi paneigti, taip ginčuose randasi tiesa. Kurią galima kvestionuoti ir ieškoti teisingesnio žinojimo.<…><…> Niu ir kur čia abejonė tuo ką parašėte <…><…> Šie teiginiai patvirtinti laiko, bandymą perėjo. Gal jie neteisingi, tačiau visi bandymai juos paneigti buvo bergždi, todėl galiu jais remtis ir laukti, kol jie bus paneigti. Teisumo prezumpcija – teiginys teisingas, kol nepaneigtas. Kartu su nuolatiniu kvestionavimu sudaroma konstruktyvi, o ne destruktyvi sistema.