[Žinios trumpai] Nufilmuota, kaip įspūdingai sureagavo Lvivo gyventojai netikėtai gatvėje pamatę Zelenskį (Video)  ()

Pilietinė parama prezidentui Zelenskiui Lvivo mieste.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose pasirodė vaizdo įrašas su Lvivo gyventojų reakcija į prezidento Volodymyro Zelenskio pasirodymą vienoje miesto gatvių, kuris lankėsi Lvive, kad susitiktų su Turkijos prezidentu Recepu Tayyipu Erdoganu ir JT generaliniu sekretoriumi António Guterresu.

Zelenskio išėjimą iš Andriaus Šeptytskio nacionalinio muziejaus, kuriame vyko vienas iš susitikimų, pastebėjo minia ukrainiečių. Vaizdo įrašą su žmonių reakcija paskelbė Ukrainos naujienų bendruomenė „Trucha“ socialinio tinklo „Twitter“ paskyra anglų kalba.

Išvydę prezidentą, miestiečiai ėmė aktyviai jį sveikinti, ploti, mojuoti rankomis. Zelenskis, lydimas apsaugos darbuotojų, žengė kelis žingsnius link žmonių, padėkojo už paramą ir sušuko „Šlovė Ukrainai!“.

 

 

„Pilietinė parama prezidentui Zelenskiui“, – sakoma vaizdo įrašo komentare.

Vizito į Lvivo sritį metu Zelenskis pagerbė už Ukrainą žuvusių karių atminimą, susitiko su JT generaliniu sekretoriumi ir Turkijos prezidentu. Zelenskis taip pat lankėsi karo ligoninėje, kurioje gydomi Ukrainos kariškiai, kalbėjosi su Ukrainos sausumos pajėgų nacionalinės akademijos mokytojais ir kariūnais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(154)
(4)
(150)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: