[Žinios trumpai] Ukraina pakomentavo, koks „cheminis ginklas“ smogė rusams ir daugybė jų atsigulė ligoninėje  ()

Ukrainos Prezidentūra pakomentavo Rusijos kaltinimus dėl masinio Rusijos karių apsinuodijimo laikinai okupuotos Zaporižės srities dalyje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-21 [Žinios trumpai] Ukraina pakomentavo, koks „cheminis ginklas“ smogė rusams ir daugybė jų atsigulė ligoninėje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mane visada kažkiek stebino Rusijos pareigūnų elgesys. Ir be kita ko – jų nuolatinis bandymas akivaizdžiai nepasisekusius dalykus paaiškinti patiems juokingomis ir absurdiškomis sąmokslo teorijomis. Panašu, kad tie „vaikinai apvaliomis akimis“ vis dar gyvena 90-ųjų pradžioje ir savo paaiškinimus ima išskirtinai iš tuometinių provincijos bulvarinių leidinių...“, – sakė Ukrainos prezidento patarėjas Michailas Podoliakas.

Jis pažymėjo, kad Rusijos Federacija kaltina Ukrainą tariamai panaudojus cheminį ginklą prieš rusų įsibrovėlius Zaporižės srityje.

„Taigi, atidžiai perskaitę oficialų Rusijos gynybos ministerijos pareiškimą dėl Rusijos okupacinės kariuomenės apnuodijimo Ukrainos Vasiljevkos mieste, Zaporožės srityje, kuriame Ukraina kaltinama „cheminio ginklo“ panaudojimu (jie, beje, apie tai kalba visai rimtai), galime pasakyti (irgi rimtai): Besaikis pigaus nelicencijuoto alkoholio vartojimas 40 laipsnių karštyje kartu sausais daviniais su pasibaigusiu galiojimu gali sukelti absoliučiai nenuspėjamas pasekmes. Ukrainos žemė niekada nebus svetinga rusų okupantams. Begalinis vėmimas yra net geriausia, kas gali jus užklupti“ – sakė Podoliakas.

(95)
(3)
(92)

Komentarai ()

Susijusios žymos: