Super pergalė! Nufilmavo, kaip guli ant šono paskerstas „Pantsir-S1“ - tai iš karto „atrišo rankas“ veikti kitam galingam Ukrainos ginklui! (Video)  (2)

Internete pasirodė vaizdo įrašas, patvirtinantis, kad sunaikinta dar viena Rusijos oro gynybos sistema – šį kartą tai rusiška savaeigė, vidutinio nuotolio „žemė-oras“ raketų ir priešlėktuvinės artilerijos sistema „Pantsir-S1“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įraše matyti, kaip ant šono guli apgadintas rusiškas savaeigis priešlėktuvinis ginklas „Pantsir-S1“. Pranešama, kad jis buvo sunaikintas Chersono srities Oleškų mieste.

Kas tiksliai sunaikino šią oro gynybos raketų sistemą „Pantsir-S1“, šiuo metu nežinoma, bet galima daryti prielaidą, kad į rusų kompleksą pataikė naikintuvo MiG-29 raketa AGM-88 HARM.

Bet kuriuo atveju sunaikintas savaeigis priešlėktuvinis ginklas „Pantsir-S1“ rodo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir toliau naikina okupantų oro gynybos priemones, atverdamos dangų Ukrainos lėktuvams ir bepiločiams orlaiviams.

 

Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms nuslopinus Rusijos oro gynybą, aktyviai dirbti pradėjo Ukrainos žvalgybos ir smogiamieji dronai „Bayraktar TB2“.

Pasak vyriausiojo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Valerijaus Zalužnio, per tris dienas, nuo rugpjūčio 29 d. iki rugsėjo 2 d., du turkų UAV sunaikino ir sugadino daugiau nei 28 mln. dolerių vertės rusiškos įrangos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(203)
(1)
(202)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)