[Žinios trumpai] Neįtikėtina! Putinas jau prašo tiesioginių derybų su Zelenskiu dėl „specialiosios operacijos užbaigimo“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

magic 2022-09-05 15:38
Nes bus taip, kaip parašysiu! Kuo ilgiau karas tęsis, tuo daugiau JAV su NATO priveš į Ukrainą modernių ginklų, kuriais jie jau moka naudotis ir taikliai. O tai reiškia, kad Ukrainai net nereikės stoti į NATO, nes patys matote kas čia nutiko. Pasaka su laiminga pabaiga eina į pabaigą :)
Benediktas 2022-09-05 15:46
Niekas nesibaigia, net jei Ukraina ir ištums rusus, reikia Kremliaus rėžimo virtimo, nes vėl bandys kažkur po 5 metų. Ukrainai reikia būtinai stot į NATO - nepakenks.
Absoliutas 2022-09-06 15:28
Ukraina jau NATO nare defacto, beliko tik oficialiai iformint ir viskas.
Benediktas 2022-09-06 20:42
Deklaruojamas neutralitetas - nieko nereiškia, parodė šis karas. Agresoriui tik geriau nuo to, dėjo jis ant to neutraliteto. Todėl Suomija ir Švedija ir stoja į NATO. Tuo labiau Ukraina ant savęs įsitikino, kad neutralitetas jai nieko gero nedavė. Jai būtinai reikia stoti į NATO, nes tada ne tik prieš ją turės kariaut, bet ir prieš NATO - todėl net nepasimokės Rusiajai daugiau pradėti karo su Ukraina, kol NATO gyvuos. Neutralitetą lengva deklaruot, tokiai, kaip Švecarijai, kuri nutolus nuo diktatūrų. Jei šveicarai ribotųsi su Rusija, stotų į NATO kaip mat.
vanduo4 2022-09-06 21:26
- Šitas reiklas dar net neįpusėjo: Pirmas etapas: visiškas Ukrainos teritorijos išlaisvinimas; Antras etapas: Putino valdžios nuvertimas; Trečias etapas: nuostolių atlyginimas; Ketvirtas etapas: žlugus Putino valdžiai, natūralu kad saug tautų norės pabėgti iš Rusijos įtakos sferos; - Rusija yra didelė it galinga valstybė, kurioje nėra kam pakeisti valdžią, nes opozicia arba mirusi, arba sėdi kalėjimuose;
donatasv 2022-09-06 21:36
Va čia ir yra problema, nes rusija valdoma griežtu kumščiu ir tų kurie valdo didelius ir lengvus pinigus iš gamtinių išteklių. Šita visa suirutė ir opozicijos nebuvimas gali atnešti labai didelį susipriešinimą ne tik pačioje rusijoje, bet ir aplink ją, kitaip sakant visur kur tik putinas jėga atplėšė kitų valstybių žemes. Dideli pinigai rišasi, mažėjant pinigams prasidės trintis tarp tų kas nepasidalins likučio. Atsiras opozicija ir ne viena. Man tai labiau panašu į rfyno susiskaldymą netolimoje ateityje, jei Jav ukrainos rankomis ir toliau spaus putiną į kampą.