[Žinios trumpai] Rusijoje nauja panika dėl žinios iš Balaklijos: „Tuoj atsidursime katile! Kaip taip įklimpome?“  ()

RF ginkluotųjų pajėgų okupacinė grupė Iziumo kryptimi rizikuoja atsidurti „katile“: Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo kontrpuolimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-07 [Žinios trumpai] Rusijoje nauja panika dėl žinios iš Balaklijos: „Tuoj atsidursime katile! Kaip taip įklimpome?“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandinė žiniasklaida ir Rusijos socialinių tinklai „sprogsta“ nuo pranešimų apie frotnto eskalavimą Charkivo kryptimi. Manoma, Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo kontrpuolimą, todėl Rusijos grupuotė Iziumo kryptimi gali atsidurti „katile“.

Apie tai „Telegram“ rašė Aleksandras Kocas, rusų propagandistas iš „Komsomolskaja Pravda“.

Jis pabrėžė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas Balaklijos srityje gresia labai apgailėtinomis pasekmėmis Rusijos armijai: jos atkirtimu nuo Rusijos Federacijos sienos ir Ukrainos kariuomenės atsiradimu okupuotose Luhansko srities teritorijose.

„Šiandien vietos gyventojai praneša apie puolimo pradžią Balaklijos rajone, siekiama apsupti grupuotę prie Iziumo“, – skundėsi Kremliaus propagandistas.

 

Tarp „specialiosios operacijos“ gerbėjų socialiniuose tinkluose plinta plataus masto pasipiktinimas dėl netikėto Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo prie Balaklijos. Juos ypač piktina žinia, kad Ukrainos kariams pavyko greitai prasibrauti ir užgrobti Rusijos amunicijos sandėlį.

„Tuoj mes katile! Kaip mes suklydome?“, „Kaip vėl pražiopsojome?“, panašaus pobūdžio komentarai plinta sociainiuose tinkluose

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(1)
(117)

Komentarai ()

Susijusios žymos: