[Žinios trumpai] „Mūšis prasidėjo“ - Ukraina jau prie Lysyčansko: skelbiama, kas vyksta (video)  ()

„3 dienų šoko terapija baigėsi - dėl Luhansko srities dar turėsime pakovoti“,- R. Vlasenko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Severodonecko srities vietos valdžios atstovas Romanas Vlasenko atsakė į televizijos kanalo „Apostrof TV“ vedėjo klausimą, ar tiesa, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau įžengė į Lysyčanską ir priartėjo prie Severodonecko.

Severodonecko srities karinės administracijos vadovas patvirtino pirmąjį, o antrąjį paneigė, sakydamas:

„Nepatvirtinu dėl Severodonecko, bet dėl Lysyčansko yra gauta aktuali informacija, kad mūsų vaikinai pateko į Luhansko sritį Severodonecko srityje. Ir juda Lysyčansko kryptimi. Vienu sakiniu tariant, mūšis dėl Lysyčansko prasidėjo“.

Vlasenko interviu televizijos kanalui „Apostrophe TV“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Televizijos laidų vedėjui paklausus, ar Ukrainos ginkluotosios pajėgos tikrai pateko į Donecko oro uosto teritoriją, Vlasenko atsakė:

„Neturiu jokios informacijos apie Donecko oro uostą iš pirmų lūpų. Iki šiol mes stebėjome, kas vyksta mūsų kryptimis Charkivo srityje, Donecko srityje nuo Bachmuto ir Luhansko srityje“.

 

Pareigūnas priminė, kad Rusijos kariuomenė telkia rezervus Ukrainos rytuose, tiksliai nurodydamas kur:

„RF ginkluotosios pajėgos vis dar laiko Starobelską, Luhanską, Popasną, Svatovą. Jie vis tiek ruošiasi priešintis. Aš manau, kad 3 dienų šoko terapija baigėsi, dėl Luhansko srities dar turėsime pakovoti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(0)
(55)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: