Buvęs Putino draugas prasitarė apie Šoigu turtus: „jis užsiėmė verslu, kai V. Putinas pardavinėjo kramtomąją gumą“  ()

S. Šoigu nėra idiotas, pažymėjo buvęs Rusijos bankininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

S. Šoigu yra lėkštas žmogus, bet ne idiotas, interviu žurnalistui ir leidinio „Gordon“ įkūrėjui Dmitrijui Gordonui sakė buvęs Rusijos Federacijos prezidento draugas ir buvęs bankininkas Sergejus Pugačiovas.

„... be galo verslus žmogus, kuris yra labai turtingas. Labai turtingas. Kuris užsiėmė verslu, kai V. Putinas – nežinau – pardavinėjo kramtomąją gumą“, – dalijosi mintimis pašnekovas.

Buvęs bankininkas pridūrė, kad S. Šoigu buvo susijęs su prekyba.

„... tai seniausias Rusijos Federacijos ministras. Ministras jau 30 metų. Be to, iš kur jis kilęs? Iš Abakano – iš statybų tresto. Ir iškart mane užkabino ši tema: prekyba su Kinija, transportas, Nepaprastųjų situacijų ministerija... O vėliau, ko tik jie ten nedarė su šiais lėktuvais...“, – pridūrė S. Pugačiovas.

Vakarų žiniasklaida rašė, kad Sergejus Šoigu ir jo aplinka pavogė 80 % pinigų, kurie turėjo būti skirti karui.

Rugpjūčio pabaigoje Didžiosios Britanijos žvalgyba pranešė, kad S. Šoigu dėl Rusijos kariuomenės problemų buvo nušalintas nuo vadovavimo Rusijos okupacinėms pajėgoms Ukrainoje.

 

Rusijos opozicijos žurnalistas ir laidų vedėjas Aleksandras Nevzorovas mano, kad Rusijoje vietoj S. Šoigu Gynybos ministerijai gali vadovauti vyriausiasis Nacionalinės gvardijos kariuomenės vadas Viktoras Zolotovas.

Sergejus Šoigu Rusijos Federacijoje nuo 1994 m. sausio iki 2012 m. gegužės buvo civilinės gynybos, ekstremalių situacijų ir pagalbos nelaimės atveju ministras, vėliau tapo Maskvos srities gubernatoriumi. S. Šoigu Rusijos gynybos ministerijos vadovu tapo 2012 metų lapkričio 6 dieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(5)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: