[Žinios trumpai] „Pugačiovos žodžiai gali rimtai pakeisti 75 % rusų nuotaiką, tai labai labai bloga žinia Putinui“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gytis13 2022-09-22 09:20
O šie Pugačiovos pareiškimai buvo top naujiena Rusijos žiniasklaidoje ar pas mus? Gal rusai to paprasčiausiai nežino?
Giedriax 2022-09-22 10:01
Na Pugačiova nėra tokia jau didelė pasaulinio lygio veikėja, kad jos nuomonė rūpėtų 75% rusų. Kaip matome, žymiai didesnę įtaką Rusijoms žmonėms padarė Putino idiotiškas sprendimas vykdyti mobilizaciją. Putiną nekenčiančių žmonių kiekis pernakt išaugo kokius 10 kartų, per šalį ritasi protestų banga.
Benediktas 2022-09-22 10:23
Šiaip protestuojantys ypač šauktinio amžiaus dabar Rusijoje nieko nepraranda. Jei nieko nedarys - važiuos į karą, jei protestuos ir suims - sės į kalėjimą (daug geriau nei į karą) arba važiuos į karą, arba nuvers Putlerį. Jei protestuos -nėra kad bus blogiau - tik geraiu gali būti. Didelė tikimybė, kad jei sės į kalėjimą, tai bus paleisti metų bėgyje. Būtų blogiau, jei už protestus būtų sušaudymas.
lizunas 2022-09-22 10:30
Tie suimti manau tiesiai į karą keliaus, eilėje VIP'iniais bus. Dėl to ir sakau, jog protestuoja per švelniai, jei jau parsiduodi į belangę, tai daryk už ką vertas būtum. Prisidarytų kokteilių ir davai organizuot pilietinį... Man tai keista kaip į karą omonų neišsiuntė prieš tai...
Benediktas 2022-09-22 10:36
Tai aš irgi sakau - ar taip ar taip į karą keliausi - nieko neprarandi, bet atsiranda nauja opcija Putlerio nuvertimas. Va tik jei šaudyt pradės Rosgvardija masiškai, tik tada negerai, nes neturi dar ginklu.
P69 2022-09-22 15:15
Tie kurie protestavo ir suėmė, jiems lapelius išdalino šaukimui mobilizacijai (čia tuos kuriuos po suėmimo paleido), o tuos kuriuos pasiliko sulaikytus, patys vež tiesiai į kareivines:)))
P69 2022-09-22 15:30
Manau turėtų susiveikti Rusijoje tų ginklų, ten juodoji rinka manau pakankamai plati, turint omenyje dar korupcija tai gal iš tų pačių kareivinių būtų galima nusipirkti:)) iš pradžių pasiruošti, pasikaupti, o po to pilietinį daryt. Paimi kokius ginkluotus milicininkus (ir visus kitus ginkluotus), tada iš jų paimi ir perduodi kitiems saviškiems. Aišku pradžiai ne nuo šaudymų pradėt, o nuo Molotovo kokteilių, o kai šaudyti pradės valdžia, žmonės visi persigas ir panašiai, tuomet mažiau žmonių pyks, kad civiliai patys pradės šaudyti į valdžią. Realiai jeigu žmonės turėtų motyvacija tikrai galėtų pasiruošti tam. Visokius AK, pistoletus sovietinius prisiperki, pasislepi. Šaudmenis kas be ko. Gal dar kokių neperšaunamų liemenių (šitus būtų jau galima ir oficialiai, jeigu kažkas kažką sakys, tai tiesiog pasirupini jeigu tave pašauktu, kad apsirūpintum, nes gi trūkumas:)) Tuos pačius dronus susikonstruot savadarbius. Pasidarius su uždegikliu nuo valdymo, būtų galima 4l stiklainio savadarnius napalmo kokteiliukus pasidaryt. Uždegti galima nebūtinai kaip škūdura, o tiesiog gerus atsparius didelius degtukus pritvirtintus prie stiklainių (kaip Suomijoje naudojo pačioje pradžioje). Galima pipe bombs pasidaryt, bet kur nusipirkti ingridientus galima aišku tada nuo knato. Tik paskaičiuot reiktų, kad nukritus ilgai laukt nereikėtų. Net blogiausiu atveju kol kauptu ginklus, gali savadarbius šautuvus pasidaryt. Aišku neprilygsta, bet iš arti veikia. Praktiškai savadarbis parakas, šratai, vamzdeliai ir, kad uždegti nuo baterijos. Tik čia reik vėl gi pasipraktikuoti, paskaičiuot kaip kiek, bet labai paprasta. Nėra efektyvu, bet letališka. Galima pasidaryt, kad kelių šūvių būtų, tarkim daugiau vamzdžių sudėt ir ne visi valdžiai vienu metu suveiktu. Ir kiekvienam šūviui skirtingą mygtuką pasidaryti. Čia grynai ant pačio labiausiai basic dizaino būtų, kad galėtų bet kas pasidaryt. Čia kaip papildomai užkamšyt trūkumą pradžioj. Aišku kaip ir sakiau, geriau iš juodosios rinkos rimtus, bet kaip papildomai tikrai nėra blogai. Kalbant apie pipe bombs, tai ten dydis praktiškai neribotas, gali milžiniško dydžio pasidaryt, į mašiną pakraut, uždegti ten per radijo bangas nuo maitinimo knata. Bet esmė, kad nemanau jog kažkas rimto ten bus. Bus truputį piketavimo ir pasibaigs kaip pradžioje. Nes dar gi tik dalinė mobilizaciją tai kai kurie dar zombiškai tiki, kad vis dar nepalies jų, bet nemažai bijo.
magic 2022-09-22 20:34
Esminis dalykas - tie, kurie turi pinigų, jie mąstantys ir supranta esmę, tie, kurie neturėjo pinigų, jie lyg gėlė, vegetuoja ir gyvena, tai tie Z fanatikai ir yra be santaupų, o pugačiova ir kiti fruktai, didžioji lyg medūzos, kur geriau - ten ir plaukiau. Čia nereikėjo karo, kad suprasti, jog jie supuvę lyg žuvis nuo galvos ir dar stipriai korumpuoti. Man atrodo kempiniuko krabas nėra tiek korumpuotas, kaip jie visi kartu ir po vieną. Pugačiova šventuolė? nifiga, susikrovė ant tos pačios nešvarios srovės plaukdama.