Chaotiškos scenos už televizijos kadrų – Putinui skelbiant mobilizaciją, skubiai buvo iškviesti gydytojai: skelbiama, kas nutiko diktatoriui

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-09-22 00:38
Netikiu. Tai vaidyba, parodyti, kad neva jis tuoj mirs ir protinga butu derybos. Visi tie 20 gydytojų. Gyvens jis dar laisvai 20 metų. Niekas tokios informacijos neatskleidinėja savavališkai.
Siguas 2022-09-22 08:24
Pažiurėjus į to Satanos veidą iš jo visko galima tikėtis, ir vaidybos ir realiai jam blogai. Nebeturi jis ko prarasti. Galvojau jis eis Hitlerio keliu, bet juo toliau juo daugiau eina Ben Ladeno keliu. Pabaisa ne žmogus tas padaras.
punktyras 2022-09-22 13:12
Kame derybų protingumas? Derėtis bus galima, kai RF kariuomenės Ukrainos teritorijoje neliks. Ar Putinas tada bus gyvas, ar ne – visai nesvarbu.
Benediktas 2022-09-22 13:42
Nežinau ar taip supratai mano žinutę. Putinas vaizduodamas ligonį, gundo vakarus, kad vakarai nusileistu - vis tiek jis tuoj mirs, o tada viskas bus galima ir isspresti visas problemas taikiu budu su Rusija. Aišku vakarai ant to jau neis, pasimoke ir cia yra Putino specialiai simuliuojama suktybė - gyvens jis dar 20 metų, jei niekas nepradangins.
immortallt 2022-09-22 15:02
Dvejoju ar vakarai jau tiek naivūs po visų įvykių, kad galvotų, kad putleris čia vienas viską tvarko, ir jam nustipus, kažkas reikšmingai pasikeistų realiai. Dėl vaizdo - galbūt.
HardAxe 2022-09-22 15:10
vienintelis dalykas ko galima tikėtis, tai kritus putinui bus laikina suirutė, per kurią ukraina galės stumtis į priekį. nebus kam mėtyti atomines ir komanduoti pajėgoms. Jei truks kelis mėnesius, gal net užteks atsiimti teritorijas.
P69 2022-09-22 16:09
Na, aš ir manau, kad gali taip būti. Vaizduoti mirštantį kuriam nebaisu būtų panaudoti branduolinį ginklą. Tačiau kiek mačius jam savojo sveikata labai rūpi, didelis paranojikas dėl to. Dėl Covid, dėl skėpimosi bunkeryje, tie patys gydytojai kurie vyksta kartu gali būti specialistai su visokiais apnuodjimais ir t.t. Kaip ir sakiau, visiems variantams pasiruošius, galbūt dalis ten Putino pažįstamų infiltruotu kurie stebėtu kitus gydytojus ar nedaro kažko ne to. Ir ten nebūtinai kariai stebi kitus gydytojus, o tiesiog gydytojai gydytojus. Žodžiu paranojos max levelis kaip sakant. Manau, kad tai realu dėl Putino. Visi matėm jo didelius stalus ir kitus dalykus:)